Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

NIVEA Fabulous Flower 150 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Fabulous Flower 150 ml
5 2 hodnotení
Dámsky antiperspirant – v spreji, účinne reguluje potenie až na 48 hodín
Kód:  DEO0221 Produktové číslo:  4005900487056 Stránky výrobcu
NIVEA Fabulous Flower 150 ml Predaj skončil

NIVEA Fabulous Flower 150 ml

Dámsky antiperspirant NIVEA Fabulous Flower v spreji s objemom 150 ml v limitovanej edícii poskytuje spoľahlivú ochranu proti poteniu a telesnému zápachu po dobu až 48 hodín. Zanecháva príjemnú letnú exotickú vôňu a dlhotrvajúci pocit čistoty a sviežosti. Zároveň sa stará o pokožku podpazušia. S antiperspirantom NIVEA Fabulous Flower nemusíte mať obavy kvôli nadmernému poteniu z tepla, stresu či námahy. Prežite aktívne celý deň s dokonalým pocitom sviežosti.

Použitie:
Pred použitím pretrepte. Aplikujte zo vzdialenosti 15 cm priamo na pokožku podpazušia a potom nechajte zaschnúť.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Zloženie:
Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum chlorohydrate, Isopropyl palmitate, Glycyrrhiza glabra root extract, Hydrolyzed pearl, Sodium ascorbyl phosphate, Persea gratissima oil, Octyldodecanol, Tocopheryl acetate, Disteardimonium hectorite, Dimethicone, Propylene carbonate, Dimethiconol, Parfum

Bezpečnostné odporúčania:
Mimoriadne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom, pri zahriatí sa môže roztrhnúť. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Zákaz fajčenia. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo iných zdrojov zapálenia. Neprepichujte alebo nespaľujte ani po použití. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplote presahujúcej 50 °C/122 °F. Do odpadu vhadzujte len celkom vyprázdnenú fľašu. Používajte iba na stanovený účel. Nepoužívajte na poranenú či podráždenú pokožku. Vyvarujte sa dlhšej aplikácii a priamemu vdýchnutiu. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Fabulous Flower 150 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Fabulous Flower 150 ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií