AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NIVEA In-Shower Firming Lotion Q10 250 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA In-Shower Firming Lotion Q10 250 ml
Telové mlieko , typ pleti: normálne a suchá, účinok: spevnenie pokožky - 18 €/1 l
Kód:  KSPL1575 Produktové číslo:  9005800245423 Stránky výrobcu
NIVEA In-Shower Firming Lotion Q10 250 ml Predaj skončil

NIVEA In-Shower Firming Lotion Q10 250 ml

Telové mlieko NIVEA Spevňujúce Telové mlieko do sprchy 250ml so zložkou Q10 Spevňujúce Telové mlieko do sprchy Nivea je unikátny prípravok, ktorý ušetrí váš čas a dokonale ošetrí pokožku vášho tela. Mlieko sa používa priamo v sprche po sprchovaní, nanesie sa rovnomerne na telo, nechá sa chvíľu pôsobiť a opláchne sa. Odpadá tak zložité natieranie tela po sprchovaní, kedy musíte čakať, kým vaše telo úplne vyschne. Telové mlieko do sprchy navyše nelepí a po osušení uterákom sa môžete ihneď obliekať. Telové mlieko pokožku tela osviežuje, vyživuje a do hĺbky hydratuje.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Bohaté zloženie telového mlieka obsahuje koenzým Q10, mentol a masážne perličky. Koenzým Q10 podporuje proces obnovy kožných buniek a celkovo zlepšuje jej vzhľad. Dodáva kožným bunkám potrebnú energiu a umožňuje tak ich rýchlu regeneráciu. Mentol pokožku osviežuje, dodáva jej pevnosť a posilňuje jej obranyschopnosť. Masážne perličky pokožku jedinečným spôsobom prekrvujú a odstraňujú odumreté kožné bunky. Podporujú obnovu pokožky a jej pevnosť. Telové mlieko sa stará o vašu pokožku celých 24 hodín, dokonale ju spevní a vytvaruje kontúry vášho tela. Starajte sa o svoje telo kvalitným prípravkom, ktorý vás nesklame.

Aktívne látky:

  • Koenzým Q10 – podporuje obnovu kožných buniek, dodáva im energiu a zaisťuje tak ich rýchlu regeneráciu.
  • Mentol - perfektne pokožku osviežuje, spevňuje a posilňuje jej obranyschopnosť.
  • Masážne perličky - podporujú dokonalé prekrvenie pokožky, odstraňujú odumreté kožné bunky a podporujú tak obnovu pokožky a jej pevnosť.

Typ pokožky:
Pre normálnu až suchú pokožku.

Objem:
250 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
250 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna, Suchá Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna, Suchá Hotovo!
Produktové línie: NIVEA BODY Q10 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA In-Shower Firming Lotion Q10 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA In-Shower Firming Lotion Q10 250 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií