Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NIVEA Invisible For Black & White 150 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Invisible For Black & White 150 ml
Dámsky antiperspirant – v spreji so 48-hodinovým účinkom proti poteniu bez žltých stôp a bielych škvŕn na oblečení
Kód:  KDR056 Produktové číslo:  4005808729715 Stránky výrobcu
NIVEA Invisible For Black & White 150 ml Predaj skončil

NIVEA Invisible For Black & White 150 ml

Dezodorant NIVEA Invisible for Black & White Clear je kozmetický prípravok, ktorý vás spoľahlivo ochráni pred pachom potu po dobu až 48 hodín.Tento jedinečný dezodorant sa o vašu sviežosť bude starať bez zanechania bielych stôp na tmavom oblečení a nevzhľadných žltých škvŕn na bielom oblečení. Neobsahuje alkohol a ani žiadne farbivá, vďaka tomu je veľmi šetrný k pokožke. Atraktívna ľahká vôňa vo vás zanechá svieži pocit a energiu po nekonečne dlhú dobu!

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Každá moderná žena dbá nielen o svoju krásu, ale aj o svoju každodennú hygienu, ku ktorej okrem iného patrí aj používanie dezodorantu. Teraz majú možnosť voňať po celý deň aj ženy s nadmerným potením. Tento dezodorant bude vašim pomocníkom najmä pri zvýšenej fyzickej alebo psychickej záťaži kedykoľvek budete potrebovať. Jednoduchým a rýchlym spôsobom vás ochráni pred pachom potu a vy sa budete cítiť čistý a svieži po celý deň. Doprajte si príjemný pocit čistoty po celých 48 hodín!

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Použitie:
Naneste na čistú pokožku kedykoľvek budete potrebovať.

Objem:
150 ml

Zloženie:
– Bután, izobután, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Izopropyl palmitate, C12-15 alkyl benzoate, Palmitamidopropyltrimonium chloride, Octyldodecanol, Propylene glycol, Disteardimonium hectorite, Propylene carbonate, Dimethiconol, Linalool, Citronellol, Butylphenyl methylpropional, Limonene, Alpha-Isomethyl ionone, benzyl alcohol, Geraniol, Parfum

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Invisible For Black & White 150 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Invisible For Black&White 150 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií