P&G MS v hokeji_CZ

NIVEA kazeta Q10 energy

Zobraziť katalóg
NIVEA kazeta Q10 energy
4,0 1 hodnotení
Darčeková kozmetická sada obsahuje: Sprchový gél Lemongrass & Oil 250 ml + Zvláčňujúce telové mlieko Q10 250 ml
Kód:  VBAL0092 Produktové číslo:  9005800276489 Stránky výrobcu

NIVEA kazeta Q10 energy

vypnuté
Q 10 nivea taška

Darčeková kazeta, ktorá poteší každú ženu! Táto s názvom Q10 Energy je určená na normálnu pokožku a obsahuje základné prípravky pre starostlivosť o celé telo. Vnútri nájdete sprchový gél Lemongrass & Oil, doplnený zvláčňujúcim telovým mliekom Q10. 

Nivea Q 10

Rad Nivea Q10 zaisťuje pokožke celého tela intenzívnu hydratáciu a výživu po celý deň. Bohaté zloženie obsahuje koenzým Q10, kreatín a L-karnitín. Tieto látky pokožku energizujú, podporujú proces obnovy kožných buniek a celkovo zlepšujú jej vzhľad. Koenzým Q10 dodáva bunkám pokožky potrebnú energiu a umožňuje tak ich regeneráciu a obnovu. Výsledkom je prirodzene krásna a pružná pokožka celého tela.

Obsah darčekovej kazety

  • Sprchový gél Nivea Lemongrass & Oil 250 ml
  • Zvláčňujúce telové mlieko Q10

Zloženie

Sprchový gél Nivea Lemongrass & Oil:
Voda, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Acrylates copolymer, PEG-7 glyceryl cocoate, Parfum, Disodium Cocoyl Glutamate, Helianthus annuus seed oil, Glycerín, Glyceryl Glucoside, Sodium chloride, PEG-40 hydrogenated castor oil, Trisodium EDTA, Propylene glycol, sodium sulfate, Benzophenone-4, Lactose, Microcrystalline cellulose, Phenoxyethanol, Metylparabén, etylparabénom, Linalool, Limonene, Citronellol, Citral, CI 77492, CI 10316, CI 42090

Zvláčňujúce telové mlieko Nivea Q10:
Voda, Glycerín, Paraffinum liquidum, Glyceryl Stearate SE, Octyldodecanol, Alcohol denat., Stearic acid, Dimethicone, ubiquinónu, Carnitine, Creatine, 1-methylhydantion-2-imide, Glyceryl Glucoside, Dicaprylyl éter, myristyl alcohol, Sodium carbomer, etylparabénom, Metylparabén, Phenoxyethanol, Linalool, Citronellol, Butylphenyl methylpropional, Benzyl alcohol, Alpha- Isomethyl ionone, Limonene, Parfum

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA kazeta Q10 energy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA kazeta Q10 energy.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií