Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaEco Den Země - lokálka

NIVEA MEN Active Clean mini 50 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA MEN Active Clean mini 50 ml
4,7 6 hodnotení
Pánsky sprchový gél , dokonale čistí pokožku celého těla - 26 €/1 l
Kód:  SG286 Produktové číslo:  42277347 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NIVEA MEN Active Clean mini 50 ml Predaj skončil

NIVEA MEN Active Clean mini 50 ml

Pánsky sprchový gél NIVEA MEN Active Clean mini účinne zbaví vlasy a pokožku tváre a tela všetkých usadených nečistôt a nadbytočného mazu. Vyniká svojimi výbornými čistiacimi a dezinfekčnými vlastnosťami. Ošetrujúca jemná pena gélu je k pokožke veľmi šetrná, nevysušuje ju a dodáva jej potrebnú hydratáciu. Zanecháva ju dokonale čistú a hodvábne vláčnu. Príjemná vôňa pokožku prevonia, navodí pocit sviežosti a dodá energiu po celý deň.Cestovné mini balenie oceníte najmä na dovolenke, keďže vám nezaberie v batožine skoro žiadne miesto. 

Aktívne látky:
Jemné zloženie gélu je obohatené o prírodné aktívne uhlie, ktoré pôsobí na nečistoty ako magnet, pokožku dezinfikuje a dokonale absorbuje prebytočný kožný maz.

Účinky:
Po kúpeli bude pokožka maximálne čistá a príjemne osviežená. Zamatovo hebká a jemná, efektívne hydratovaná.

Použitie:
Sprchový gél aplikujte pri umývaní na pokožku tela, krúživými pohybmi nechajte speniť a následne dôkladne opláchnite vodou. Vyhnite sa kontaktu s očami.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Zloženie:
Voda, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Acrylates copolymer, PEG-7 glyceryl cocoate, Glycerín, Sodium chloride, PEG-3 distearate, PEG-200 hydrogenated glyceryl Palmae, PEG-40 hydrogenated castor oil, Trisodium EDTA, Citric acid, Phenoxyethanol, metylparabén, etylparabénom, Sodium benzoate, Linalool, Limonene, Coumarin, Butylphenyl methylpropional, Citral, Geraniol, Citronellol, Parfum, CI 77266 (carbon black)

Parametre a špecifikácia

Objem
50 ml Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!
Produktové línie: NIVEA Men Active 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA MEN Active Clean mini 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA MEN Active Clean Travel Size 50 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií