Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

NIVEA Spevňujúci telový olej Q10 200 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Spevňujúci telový olej Q10 200 ml
5 2 hodnotení
Telový olej - pre všetky typy pokožky. Obsahuje Q10 a ošetrujúce oleje. Redukuje viditeľnosť strií, zjednocuje tón pokožky, spevňuje už za 2 týždne. - 45,50 €/1 l
Kód:  TM218 Produktové číslo:  4005805232799 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Spevňujúci telový olej Q10 200 ml Predaj skončil

NIVEA Spevňujúci telový olej Q10 200 ml

Spevňujúci telový olej Q10 od značky NIVEA s objemom 200 ml je veľmi kvalitný a účinný kozmetický prípravok pre pevnejšiu pokožku. Jeho rýchlo a dobre vstrebávajúce sa zloženie je obohatené o koenzým Q10 a ošetrujúce oleje, ktoré podporujú proces obnovy buniek a zároveň pokožku intenzívne vyživujú. Olej zjednocuje tón pokožky a znižuje viditeľnosť strií. Zároveň pleť vyhladzuje, obnovuje jej jemnosť a zlepšuje jej prirodzene krásny vzhľad. Rozmaznávajte svoju pokožku a doprajte jej luxusnú starostlivosť tohto špičkového spevňujúceho oleja.

Aktívne látky:

  • Koenzým Q10 vyniká svojim blahodárnym účinkom na pokožku. Pôsobí ako antioxidant a chráni bunky pred voľnými radikálmi, ktoré spôsobujú ich starnutie. Podporuje regeneráciu a omladenie pleti, dodáva jej potrebnú výživu a redukuje vrásky.
  • Avokádový olej, olej zo semien bavlníka a makadamiový olej unavenú pokožku hĺbkovo vyživujú a zanechávajú ju vláčnu, zregenerovanú a hydratovanú.

Účinky:
Už po dvoch týždňoch pravidelného používania prípravku je pokožka viditeľne pevnejšia, zjednotená a dokonale vyživená. Vaša pokožka bude zamatovo hebká a bude pôsobiť mladistvým a zdravým vzhľadom.

Použitie:
Telový olej aplikujte každý deň na suchú alebo vlhkú pokožku, a to najmä na problematické partie ako je bruško, stehná a zadoček a krúživými pohybmi jemne vmasírujte.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Objem:
200 ml

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Spevňujúci telový olej Q10 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Zpevňující tělový olej Q10 200 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií