AD homeoffice MPLA318265

NIVEA SUN Protect & Moisture Lotion SPF 20 400 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA SUN Protect & Moisture Lotion SPF 20 400 ml
4,7 3 hodnotení
Mlieko na opaľovanie poskytuje okamžitú ochranu pred spálením a predčasným starnutím vplyvom slnečného žiarenia, pokožku intenzívne a dlhodobo hydratujú - 40,75 €/1 l
Kód:  KSPL1645 Produktové číslo:  4005808529551 Stránky výrobcu
NIVEA SUN Protect & Moisture Lotion SPF 20 400 ml Predaj skončil

NIVEA SUN Protect & Moisture Lotion SPF 20 400 ml

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
NIVEA Sun Hydratačné mlieko na opaľovanie

Hydratačné mlieko na opaľovanie Nivea Sun poskytuje pokožke okamžitú ochranu pred spálením alebo podráždením slnkom a chráni ju tak proti predčasnému starnutiu. Prípravok znižuje riziko vzniku slnečných alergií a spoľahlivo chráni pokožku pred vyrážkami zo slnečného žiarenia. Ošetrujúce zloženie opaľovacieho mlieka poskytuje pokožke hĺbkovú a dlhodobú hydratáciu, ktorá jej zabezpečuje pružnosť a odďaľuje jej ochabovanie. Opaľujte sa pod ochranou kvalitného prípravku, aby vaša pokožka bola dlho mladá a krásna!

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Mlieko na opaľovanie obsahuje ochranný faktor OF 20, ktorý poskytuje pokožke ochranu pri bežnom pobyte vonku, pri krátkodobom slnení alebo pri dlhšom slnení už opálenej pokožky. Mlieko je vodoodolné a ochráni vás tak pred slnkom aj pri pobyte vo vode alebo pri vodných hrách. Po každom pobyte vo vode je však nutné mlieko znovu použiť a obnoviť tak ochranný film. Doprajte si bezstarostný pobyt na slnku pre celú rodinu!

Aktívne látky:

OF 20 - chráni pokožku pred spálením a podráždením zo slnka, predchádza predčasnému starnutiu pokožky.

Použitie:
Nanášajte na pokožku najlepšie 15 minút pred slnením a pri dlhšom slnení aplikáciu opakujte. Po kúpaní vždy nanášajte mlieko znovu na dobre osušenú pokožku. Vyhýbajte sa priamemu slnku na poludnie a používajte pri opaľovaní ochranné pomôcky na hlavu a oči.

Objem:
400 ml
 

Parametre a špecifikácia

Objem
400 ml Hotovo!
Ochranný faktor
20 SPF Hotovo!
Fáza opaľovania
Opaľovanie Hotovo!
Typ prípravku
Mlieko Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!

Ochranný faktor

Ochranný faktor
20 SPF Hotovo!

Typ produktu

Fáza opaľovania
Opaľovanie Hotovo!
Typ prípravku
Mlieko Hotovo!
Poznámka:
Produktové línie: NIVEA SUN 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA SUN Protect & Moisture Lotion SPF 20 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA SUN Protect & Moisture Lotion SPF 20 400 ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií