AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NIVEA SUN Protect & Refresh Spray SPF 20 200 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA SUN Protect & Refresh Spray SPF 20 200 ml
5 2 hodnotení
Sprej na opaľovanie rýchlo sa vstrebávajúce sprej s chladivým efektom, 100% priehľadné, nezanecháva na pokožke biele stopy, poskytuje okamžitú ochranu pred spálením
Kód:  KSPL1374 Produktové číslo:  4005808262168 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NIVEA SUN Protect & Refresh Spray SPF 20 200 ml Predaj skončil

NIVEA SUN Protect & Refresh Spray SPF 20 200 ml

Sprej na opaľovanie NIVEA SUN Protect and Refresh SPF20 je luxusný kozmetický prípravok, ktorý ochráni vašu pleť pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia. Tento rýchlo sa vstrebávajúci sprej má vyvážený pomer UVA a UVB filtrov v súlade s odporúčaním EÚ. Sprej je transparentný a po jeho nanesení vás vďaka tomu nebudú obťažovať žiadne biele mapy na pokožke. Nemastné zloženie s chladivým efektom zanechá pokožku nádherne sviežu, chránenú pred slnkom a bez bielych stôp.

Vysoko účinný a vyvážený pomer UVA/UVB filtrov v tomto prípravku poskytuje okamžitú ochranu pred spálením. Prípravok je vodoodolný a môžete ho preto bez obáv pred spálením používať aj vo vode. Veľkou výhodou je rýchle a jednoduché použitie tohto prípravku, umožňuje aplikáciu jedným stlačením hlavice, a to zo všetkých uhlov. Tento sprej na opaľovanie ocenia najmä používatelia, ktorí neradi prichádza do styku s mastnými krémami. Prípravok je dermatologicky testovaný a schválený. Chráňte svoju pokožku pred škodlivým slnečným žiarením, aby bola dlho svieža, zdravá a krásna!

Typ pleti:

Pre všetky typy pleti:

Ochranný faktor:
OF20

Použitie:
Prípravok pred použitím dobre pretrepte! Nanášajte na pokožku v dostatočnom množstve pred slnením. Pri a po aplikácii nebuďte v tesnej blízkosti ohňa. Nestriekajte prípravok priamo na tvár, tvár ošetrite strieknutím prípravku do dlaní a rozotrením. Aplikáciu počas dňa pravidelne opakujte, najmä v prípade potenia alebo častého kúpania. Doba pôsobenia sa opakovanou aplikáciou nepredlžuje. Ani prostriedky s vysokým OF neposkytujú 100 % ochranu pred UV lúčmi. Prípravok nechajte dôkladne vstrebať. Nevystavujte sa nadmernému slnku. Vyvarujte sa najmä pôsobeniu priameho poludňajšieho slnka (11 – 15 hod.).

Vyhnite sa priamemu kontaktu spreja s oblečením a tvrdými povrchmi, môže zanechať stopy. Nádoba je pod tlakom, chrániť pred slnečným žiarením a teplotami nad 50 °C.

Objem:
200 ml

Produktové línie: NIVEA SUN 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA SUN Protect & Refresh Spray SPF 20 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA SUN Protect & Refresh Spray SPF 20 200 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií