Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Protiplnění

NIVEA Upokojujúca čistiaca micelárna voda 3v1 pre citlivú pleť 200 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Upokojujúca čistiaca micelárna voda 3v1 pre citlivú pleť 200 ml
4,5 4 hodnotení
Micelárna voda , zabezpečuje čistenie a odlíčenie v jednom - 15,95 €/1 l
Kód:  KDR083 Produktové číslo:  9005800226828 Stránky výrobcu
NIVEA Upokojujúca čistiaca micelárna voda 3v1 pre citlivú pleť 200 ml Predaj skončil

NIVEA Upokojujúca čistiaca micelárna voda 3v1 pre citlivú pleť 200 ml

Vysoko šetrná, ale zároveň maximálne efektívna. Vďaka technológii micel účinne čistí bez toho, aby bolo nutné drhnutie, ktoré by mohlo mechanicky narušiť ochrannú vrstvu pleti. Micely fungujú ako magnet, ktorý pritiahne a obklopí zvyšky make-upu, nečistoty a mastné čiastočky, ktoré zostávajú na pleti. Potom ju možno ľahko a šetrne odstrániť vatovým tampónom, nie je nutné oplachovať. Súčasne pleti dodáva potrebnú hydratáciu.

Zloženie:
Voda, PEG-40 hydrogenated castor oil, Vitis vinifera seed oil, Panthenol, Glyceryl Glucoside, Glycerín, Sorbitol, Decyl Glucoside, Poloxamér 124, Polyquaternium-10, Disodium Cocoyl Glutamate, Citric acid, Sodium chloride, Sodium acetate, Propylene glycol, 1,2-hexanediol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol

Zloženie

AQUA, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, VITIS VINIFERA SEED OIL, PANTHENOL, GLYCERÍN, SORBITOL, DECYL GLUCOSIDE, POLOXAMER 124, PANTOLACTONE, POLYQUATERNIUM-10, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, CITRIC ACID, CHLORID SODNÝ, SODIUM SULFATE, PROPYLÉNGLYKOL, 1,2-HEXÁNDIOL, Trisodium EDTA, PHENOXYETHANOL

Parametre a špecifikácia

Objem
200 ml Hotovo!
Typ pleti
Citlivá Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Upokojujúca čistiaca micelárna voda 3v1 pre citlivú pleť 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA MicellAir Micelar Water Sensitive 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NlVEA Sensitive 3 az 1-ben Micellás Arctisztító.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií