Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

NORTH AMERICAN HEMP CO. Moisturizing Shampoo 342 ml

Zobraziť katalóg
NORTH AMERICAN HEMP CO. Moisturizing Shampoo 342 ml
Šampón – hydratačný
Kód:  KSVL3259 Produktové číslo:  628143050029
NORTH AMERICAN HEMP CO. Moisturizing Shampoo 342 ml Predaj skončil

NORTH AMERICAN HEMP CO. Moisturizing Shampoo 342 ml

Doprajte svojim vlasom maximálnu hydratáciu v podobe šampónu na každodenné použitie. K vlasom je veľmi šetrný, dokonale čistí vlasy a pokožku hlavy od nečistôt a nadmerného kožného mazu. Šampón vyživuje vlasové vlákna od korienkov až po končeky, ktoré spevňuje, a tak zabraňuje ich štiepeniu. Vysušené vlasy vyživuje a zvlhčuje pomocou bohatej zmesi prírodných extraktov, dodáva im neuveriteľný lesk a zdravý vzhľad. Pre jemnosť a krásu vašich vlasov používajte hydratačný šampón!

Vlastnosti šampónu

  • Maximálne hydratuje a vyživuje vlasy a pokožku hlavy
  • Odstraňuje nečistoty a prebytočný kožný maz
  • Dodáva vlasom silu, zdravý vzhľad a nádherný lesk
  • Spevňuje rozštiepené končeky vlasov
  • Je k vlasom šetrný, vhodný na každodenné použitie

Obnova vlasových vlákien 

Hydratačný šampón obsahuje prírodné extrakty, ktoré blahodárne pôsobia na vlasovú pokožku, korienky vlasov, na celú dĺžku vlasových vlákien a ich končeky. Najdôležitejším krokom pre funkciu a vzhľad zdravých vlasov je ich hydratácia a výživa. Optimálna vlhkosť vlasov zaisťuje pružnosť, jemnosť, uhladenie, posilnenie, lesk a zdravý vzhľad vlasov. Šampón aktívne pôsobí na polámané a rozstrapkané vlasové vlákna, obnovuje ich štruktúru a uhladzuje rozštiepené končeky. Vlasy zostávajú silnejšie, lesklé a lepšie sa upravujú. Majte hydratáciu svojich vlasov pod kontrolou, používajte Moisturizing Shampoo každý deň!

Účinné látky:

  • Extrakt z harmančeka – upokojuje pokožku hlavy, vyživuje vlasové vlákna
  • Extrakt z morskej riasy – obsahuje minerály, vitamíny a stopové prvky, chráni vlasy pred UVB žiarením, revitalizuje vlasy aj vlasovú pokožku, vyživuje a hydratuje, zabraňuje lámaniu vlasov
  • Omega mastné kyseliny – vyživujú a obnovujú vlasové vlákna, spomaľujú prirodzené starnutie vlasov

Použitie:
Naneste šampón do dlaní, vytvorte emulziu a aplikujte na vlhké vlasy. Po umytí dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium C14-16 olefin Sulfonate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Sterate, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Glycerin, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein, Orange (Citrus Aurantium Dulcis) Oil, Flavour, Pomegranate (Punica Granatum) Extract, Grape (Vitis Vinifera) Seed Extract, White Pine Bark (Pinus Strobus) Extract, Green Tea, (Camellia Sinensis) Leaf Extract, Ginseng (Panax Ginseng) Extract, Chamomilla, Recutita (Matricaria) Flower Extract, Algae Extract, Bearberry (Arctostaphylos Uva Ursi) Extract, Coneflower (Echinacea Angustifolia) Extract, Licorice (Glycyrrhiza Glabra) Root Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Citric Acid.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NORTH AMERICAN HEMP CO. Moisturizing Shampoo 342 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NORTH AMERICAN HEMP CO. Moisturizing Shampoo 342 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií