Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NORTH AMERICAN HEMP CO. Volumizing Shampoo 342 ml

Zobraziť katalóg
NORTH AMERICAN HEMP CO. Volumizing Shampoo 342 ml
5 1 hodnotení
Šampón – na objem
Kód:  KSVL3258 Produktové číslo:  628143050012
NORTH AMERICAN HEMP CO. Volumizing Shampoo 342 ml Predaj skončil

NORTH AMERICAN HEMP CO. Volumizing Shampoo 342 ml

Šampón je určený na umývanie a ošetrovanie jemných vlasov, ktorým dodáva maximálny objem. Šetrne čistí vlasy a vlasovú pokožku, odstraňuje denné nečistoty a prebytočný kožný maz. Je vhodný na každodenné používanie. Šampón vlasy posilňuje a nadvihuje už od korienkov, hydratuje ich a vyživuje. Je obohatený o prírodné extrakty zo ženšenu a zeleného čaju, ktoré pôsobia ako silné antioxidanty. Vlasy zostávajú silnejšie, plnšie a zdravšie. Zabudnite na spľasnuté vlasy bez života, aj váš účes môže byť plný a bohatý!

Vlastnosti šampónu

  • Spevňuje a oživuje jemné vlasy, dodáva im objem
  • Hydratuje a vyživuje vlasy a pokožku hlavy
  • Odstraňuje nečistoty a prebytočný kožný maz
  • Dodáva vlasom silu, zdravý vzhľad a krásny lesk
  • Je k vlasom šetrný, vhodný na každodenné použitie
  • Neobsahuje sulfáty, parabény a DEA

Ako svojim vlasom dodať objem

Základným predpokladom pre plné a bohaté vlasy je správny výber vlasovej kozmetiky, ktorú môžete podporiť ďalším dodržiavaním zásad pre starostlivosť o jemné vlasy. Predovšetkým jemné vlasy nikdy neumývajte horúcou vodou. Príliš teplá voda totiž povzbudzuje pokožku k tvorbe mazu. Vlasy umývajte vždy dvakrát. Pri prvom umývaní sa vlasy očisťujú od nadbytočného mazu a usadených solí, pri druhom umývaní pôsobia na vlasy ošetrujúce, posilňujúce a regeneračné zložky šampónu. Kondicionéry nanášajte do dĺžok vlasov, nie priamo na vlasovú pokožku. Pre jemné a oslabené vlasy nie je vhodný styling so silným alebo extra silným efektom fixácie, ktorý vlasy neúmerne zaťažuje. Venujte svojim jemným vlasom zodpovedajúcu starostlivosť, vaše vlasy budú zdravé, svieže a s maximálnym objemom!

Účinné látky:

  • Extrakt zo ženšenu – zlepšuje cirkuláciu krvi, pomáha odstraňovať toxíny, ktoré upchávajú vlasové folikuly a zapríčiňujú spomalený rast vlasov
  • Extrakt zo zeleného čaju – podporuje rast vlasov, spomaľuje ich starnutie, povzbudzuje pokožku hlavy, oživuje vlasové vlákna
  • Proteíny – vyživujú a oživujú jemné vlasy

Použitie:
Naneste šampón do dlaní, vytvorte emulziu a aplikujte na vlhké vlasy. Po umytí dôkladne opláchnite. Následne použite Volumizing kondicionér.

Zloženie:
Aqua, Sodium C14-16 olefin Sulfonate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Sterate, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Glycerin, Panthenol, Hydrolyzed Soy Protein, Orange (Citrus Aurantium Dulcis) Oil, Flavour, Pomegranate (Punica Granatum) Extract, Grape (Vitis Vinifera) Seed Extract, White Pine Bark (Pinus Strobus) Extract, Green Tea, (Camellia Sinensis) Leaf Extract, Ginseng (Panax Ginseng) Extract, Chamomilla, Recutita (Matricaria) Flower Extract, Algae Extract, Bearberry (Arctostaphylos Uva Ursi) Extract, Coneflower (Echinacea Angustifolia) Extract, Licorice (Glycyrrhiza Glabra) Root Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Citric Acid.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NORTH AMERICAN HEMP CO. Volumizing Shampoo 342 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NORTH AMERICAN HEMP CO. Volumizing Shampoo 342 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií