AD homeoffice Protiplnění

NUK FC+ PP fľaša Disney Classic, 300 ml, dievča

Zobraziť katalóg
NUK FC+ PP fľaša Disney Classic, 300 ml, dievča
Detská fľaša na pitie – s prirodzene tvarovaným ortodontickým silikónovým cumlíkom NUK First Choice+, vhodná od narodenia
Kód:  BABY6991h

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NUK FC+ PP fľaša Disney Classic, 300 ml, dievča Predaj skončil

NUK FC+ PP fľaša Disney Classic, 300 ml, dievča

Dojčenská fľaša NUK FC+ PP Disney Classic sa stane spoľahlivým pomocníkom pri kŕmení či dokrmovaní vášho novorodeného bábätka v prípade, že dojčenie nie je možné alebo dostatočné. Fľaša NUK FC+ PP s objemom 300 ml je opatrená ortodontickým antikolikovým cumlíkom zo silikónu s flexibilnou zmäkčenou zónou a vylepšeným antikolikovým Air systémom, ktorý znižuje výskyt dojčenskej koliky spôsobenej prehĺtaním vzduchu. Prednosťou tohto cumlíka je napodobenie tvaru matkinej bradavky pri dojčení. Jeho špeciálny tvar zaisťuje správny vývoj zubov dieťaťa a čeľustí. Fľaša NUK s krásnym obrázkom Disney postavičky Bambi disponuje širokým hrdlom, umožňujúcim jednoduché čistenie.

Kľúčové vlastnosti detskej fľaše na pitie NUK FC+ PP Disney Classic 300 ml

  • Detská dojčenská fľaša na mlieko s motívom známej Disney postavičky Bambi
  • Mäkký ortodontický silikónový ventilovaný cumlík tvarovaný podľa prsnej bradavky
  • Vyrobená z vysoko kvalitného a nerozbitného polypropylénu
  • Optimálna na kombináciu kŕmenia z fľaše a dojčenia
  • Krásny štýlový dizajn vhodný pre dievčatko
  • Fľaša NUK FC+ PP Disney Classic neobsahuje BPA
  • Extra široké hrdlo pre jednoduchú údržbu a prípravu mlieka
  • NUK Anti-Kolikový Air systém
  • Kompatibilná so všetkými komponentmi NUK FC Cup
  • Určená pre deti od narodenia

Najlepšia voľba na prvé kŕmenie z fľaše

Detská dojčenská fľaša NUK FC+ PP Disney Classic je vďaka špeciálnym vlastnostiam cumlíka veľmi dobre prijímaná novorodeniatkami. Cumlík verne kopíruje prsnú bradavku, a to nielen svojím tvarom, ale aj hebkosťou a mäkkosťou. Pitie z fľaše NUK FC+ PP je tak pre bábätká prirodzenou záležitosťou. Dojča pri pití z fľaše správne zapája tvárové svaly, jazyk aj čeľuste a prirodzený tok mlieka zabraňuje zbytočnému prehĺtaniu vzduchu. Podľa klinických štúdií je fľaštička NUK FC+ PP veľmi vhodná pre bábätká, ktoré sú zároveň dojčené aj prikrmované z fľaše. Fľaštička je dodávaná spolu s cumlíkom vo veľkosti 1, vhodným pre deti od 0 do 6 mesiacov a s otvorom M optimálnym pre mlieko.

Kvalitná aj praktická fľaša NUK FC+ PP

Fľaša NUK FC+ PP Disney Classic vyniká aj svojou praktickosťou. Má extra široké hrdlo, ktoré ľahko vyčistíte a naplníte mliekom. Kvalitný materiál udržuje fľaštičku bez zápachu a zaručuje jej dlhú životnosť. Dostatočný objem 300 ml uspokojí aj tých najväčších jedákov. Pri kŕmení sa Vám bude pohodlne držať v ruke a vďaka širokej základni sa Fľaša NUK FC+ PP pri položení len tak neprevráti. Nevyhnutnou súčasťou fľaštičky je aj ochranný kryt. Dojčenskú fľašu NUK môžete umývať v umývačke alebo použiť aj k zamrazeniu.

Parametre a špecifikácia

Objem
300 ml Hotovo!
Materiál fľaše
Plast Hotovo!
Vlastnosti fľaše
Antikoliková Hotovo!
Typ
Antikolikový Hotovo!

Objem

Objem
300 ml Hotovo!

Materiál

Materiál fľaše
Plast Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti fľaše
Antikoliková Hotovo!

Typ

Typ
Antikolikový Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NUK FC+ PP fľaša Disney Classic, 300 ml, dievča Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUK FC+ PP láhev Disney Classic, 300 ml, holka.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií