Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaPlus ženy - deti V3

Nutrilon 1 Profutura počiatočné dojčenské mlieko 0+ 4× 800 g

Zobraziť katalóg
Nutrilon 1 Profutura počiatočné dojčenské mlieko 0+ 4× 800 g
5 12 hodnotení
Dojčenské mlieko počiatočné, vhodné pre deti od narodenia, pridané vitamíny a minerály, s prebiotikami a s kravským mliekom (mliečny tuk) - 25,28 €/1 kg
Kód:  BABY10068 Produktové číslo:  4008976457848
Nutrilon 1 Profutura počiatočné dojčenské mlieko 0+ 4× 800 g Predaj skončil

Nutrilon 1 Profutura počiatočné dojčenské mlieko 0+ 4× 800 g

Počiatočné dojčenské mlieko Nutrilon Profutura 1 v balení 4 × 800 g pre deti od narodenia je špeciálne vyvinuté pre bábätká, ktorá treba prikrmovať alebo nemôžu byť kojené vôbec. Dojčenské mlieko Nutrilon 1 Profutura s patentovanou receptúrou podporuje imunitný systém dieťaťa, jeho zdravý vývoj a obsahuje najvyššie množstvo HMOs a oligosacharidov, ktoré sa prirodzene vyskytujú v materskom mlieku. V Nutrilone takisto nájdete zmes rastlinných a živočíšnych tukov, bezvodný mliečny tuk, vitamíny C a D na podporu imunity a zmes prebiotík GOS/FOS. Nutrilon Profutura je samozrejme zabalený v hygienickom a praktickom balení. 

Kľúčové vlastnosti počiatočného dojčenského mlieka Nutrilon Profutura 1, 4 × 800 g

  • Počiatočné dojčenské mlieko Nutrilon Profutura 1 pre deti od narodenia
  • Vyvinuté pre bábätká, ktoré treba prikrmovať alebo nemôžu byť kojené
  • Patentovaná receptúra mlieka Nutrilon Profutura
  • Podporuje imunitný systém dieťaťa a jeho zdravý vývoj
  • Omega-3 mastná kyselina DHA
  • Laktóza ako jediný zdroj cukrov
  • Maximálne množstvo oligosacharidov HMOs
  • Zmes rastlinných a živočíšnych tukov, bezvodný mliečny tuk
  • Vitamíny C a D pre podporu imunity
  • Zmes prebiotík GOS/FOS
  • Dojčenské mlieko Nutrilon 1 Profutura je zabalené v praktickom a hygienickom balení

Jednoduchá príprava mlieka Nutrilon Profutura

Pripraviť dojčenské mlieko Nutrilon 1 Profutura je jednoduché. Vysterilizujte pripravený riad a prevarte dojčenskú vodu. Počkajte až vychladne na približne 40 stupňov a vlejte zodpovedajúce množstvo vody do fľaše. Tabuľku s množstvom vody a dávkami mlieka nájdete na zadnej strane obalu. Priloženou odmerkou naberte prášok a zarovnajte ho pomocou špeciálneho plastového pásika na obale. Prášok nasypte do fľaše, fľašu uzavrite a 10 sekúnd pretrepte vo zvislej polohe. Pred podávaním overte teplotu mlieka kvapnutím na zápästie. Podávajte ihneď.

Zloženie:
Laktóza (z mlieka), sušené odtučnené mlieko, demineralizovaná srvátka (z mlieka), rastlinné oleje (repkový, slnečnicový, kokosový), bezvodný mliečny tuk (z mlieka) 10,8 %, galaktooligosacharidy (z mlieka) 8,4 %, koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), fruktooligosacharidy 0,6 %, fosforečnan vápenatý, rybí olej, srvátková bielkovina (zmlieka), 2'fukosyllaktóza, chlorid draselný, citran draselný, olej z mortierella alpina, cholín chlorid, citran sodný, kyselina L-askorbová, hydrogénfosforečnan horečnatý, emulgátor (sójový lecitín), chlorid sodný, chlorid horečnatý, taurín, inositol, síran železnatý, uhličitan vápenatý, L-tryptofán, L-askorbát sodný, L-karnitín, síranzinočnatý, cytidín 5'-monofosfát, sodná soľ uridín 5'-monofosfátu, antioxidant (askorbyl palmitát), adenozín 5'-monofosfát, sodná soľ inozín 5'-monofosfátu, DL-a-tokoferyl acetát, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, sodná soľ guanozín 5'-m onofosfátu, síran meďnatý, retinyl palmitát, ryboflavín, tiamín hydrochlorid,pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutámová (kyselina listová), síran manganatý, seleničitan sodný, fytomenadión, cholekalciferol, D-biotín, retinyl acetát, kyanokobalamín.

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Áno Hotovo!
Hmotnosť
3 200 g Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!
Zloženie
Pridané vitamíny a minerály, S prebiotikami, S kravským mliekom (mliečny tuk) Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Áno Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
3 200 g Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!

Zloženie

Zloženie
Pridané vitamíny a minerály, S prebiotikami, S kravským mliekom (mliečny tuk) Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
0 mesiacov Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je datum expirace tohoto balení 4 kusů?

Jaká je prosím doba spotřeby. Děkuji

Diskusia a poradňa k Nutrilon 1 Profutura počiatočné dojčenské mlieko 0+ 4× 800 g
Príslušenstvo pre Nutrilon 1 Profutura počiatočné dojčenské mlieko 0+ 4× 800 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nutrilon 1 Profutura počáteční kojenecké mléko 0+ 4× 800 g.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií