Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Nutrilon 4 Batoľacie mlieko 24 mes.+ 6× 800 g + Skip hop Zoo Fľaštička so slamkou

Zobraziť katalóg
Nutrilon 4 Batoľacie mlieko 24 mes.+ 6× 800 g + Skip hop Zoo Fľaštička so slamkou
Dojčenské mlieko batoľacie, vhodné pre deti od 24 mesiacov, pridané vitamíny a minerály a s prebiotikami - 12,48 €/ks - Od 15,60 €/1 kg
Kód:  BABY7687s Stránky výrobcu
Nutrilon 4 Batoľacie mlieko 24 mes.+ 6× 800 g + Skip hop Zoo Fľaštička so slamkou Predaj skončil

Nutrilon 4 Batoľacie mlieko 24 mes.+ 6× 800 g + Skip hop Zoo Fľaštička so slamkou

K detskému mlieku Nutrilon 4 24 mes. + (6× 800 g) získate tiež štýlovú fľaštičku so slamkou Skip hop Zoo. Mlieko Nutrilon 4 je špeciálne vyvinuté pre deti, ktoré ešte stále potrebujú svoju dávku mlieka. Mlieko Nutrilon s unikátnou zmesou prebiotík GOS/FOS a polynenasýtenými mastnými kyselinami s dlhým reťazcom LCP zodpovedá výživovým potrebám a podporuje zdravý rast vášho dieťaťa.  Vitamíny C a D prispievajú k správnej funkcii imunitného systému, vitamín D má vplyv na správny rast kostí. Omega-3 mastná kyselina alfa-linolénová slúži k rozvoju mozgu a nervovej sústavy. Nutrilon 4 je samozrejme zabalené v hygienickom a praktickom balení. Krásna a praktická fľaštička Skip Hop z kolekcie Zoo je vyrobená priamo pre detské ručičky.

Kľúčové vlastnosti detského mlieka Nutrilon 4 24 mes. + (6× 800 g) a fľaštičky Skip hop Zoo (350 ml)

  • Detské mlieko Nutrilon 4 pre deti od ukončeného 24. mesiaca
  • Vyvinuté pre deti, ktoré potrebujú svoju dávku mlieka
  • Unikátne zloženie s prebiotikami GOS/FOS a polynenasýtenou mastnou kyselinou LCP
  • Zodpovedá výživovým potrebám a podporuje zdravý rast dieťaťa
  • Omega-3 mastná kyselina alfa-linolénová pre rozvoj mozgu
  • Vitamíny C a D pre správnu funkciu imunity a zdravý rast kostí
  • Nutrilon je zabalené v praktickom a hygienickom balení
  • Fľaštička Skip Hop Zoo je doplnená motívom sympatickej žirafy
  • Farba fľaštičky je žltá, viečko je svetlo modré
  • Fľaštička je doplnená plastovým viečkom, slamkou a pásikom na suchý zips
  • Fľaštička je vyrobená z polyestru
  • Materiál fľaštičky neobsahuje ftaláty, bisfenol a PVC
  • Fľašu je možné umývať v umývačke riadu
  • Nie je možné ohrievanie v mikrovlnnej rúre!
  • Objem fľaštičky je 350 ml
  • Balenie obsahuje 1 náhradnú slamku
  • Fľaštička je vhodná pre deti od 6 mesiacov

Fľaštička Skip hop Zoo pre ľahké pitie

Žltá fľaštička so svetlo modrým viečkom a motívom na svetlo modrom podklade Skip Hop Zoo urobí svojím farebným vyhotovením a zobrazením sympatickej žirafy radosť vášmu dieťaťu aj vám. Fľaštička s objemom 350 ml je vybavená praktickým viečkom, slamkou a pásikom na suchý zips. Fľaštičku a všetky jej súčasti je možné umývať v hornej časti umývačky riadu, nevkladajte ju ale do mikrovlnnej rúry. Materiál je testovaný podľa smerníc EÚ a neobsahuje ftaláty. Balenie obsahuje 1 náhradnú slamku. Fľaštička je určená pre deti od 6 mesiacov. Táto fľaštička s veselým zvieracím motívom vyčarí úsmev na tvári každého dieťaťa a dodržiavanie pitného režimu s ňou od tejto chvíle nebude žiadny problém.

Zloženie mlieka Nutrilon:
Laktóza (z mlieka), sušené odtučnené mlieko, maltodextrín, galaktooligosacharidy (z mlieka) 11,8 %, demineralizovaná srvátka (z mlieka), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), rastlinné oleje (palmový, repkový, slnečnicový, kokosový), fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy 0,8 %, citran draselný, hydrogénfosforečnan draselný, rybí olej**, hydrogénfosforečnan horečnatý, citran sodný, chlorid draselný, kyselina L-askorbová, emulgátor (sójový lecitín), cholín chlorid, síran železnatý, inositol, chlorid horečnatý, L-askorbát sodný, síran zinočnatý, L-karnitín, antioxidant (askorbyl plamitát) D-pantothenát vápenatý, aróma (mliečna aróma), DL-?-tokoferyl acetát, uhličitan vápenatý, nikotínamid, riboflavín, DL-?-tokoferol, retinyl palmitát, pyridoxín hydrochlorid, cholekalciferol, tiamín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), fytomenadión, D-biotín, kyanokobalamín.
Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.

Príprava mlieka:
Pripraviť mlieko Nutrilon je jednoduché. Vysterilizujte všetok riad a prevarte dojčenskú vodu. Počkajte, až vychladne na približne 40 stupňov a vlejte zodpovedajúce množstvo vody do fľaše. Tabuľku s množstvom vody a dávkami mlieka nájdete na zadnej strane obalu. Priloženou odmerkou naberte prášok a zarovnajte ho pomocou špeciálneho plastového pásika na obale. Prášok nasypte do fľaše, fľašu uzavrite a 10 sekúnd pretrepte vo zvislej polohe. Pred podávaním overte teplotu mlieka kvapnutím na zápästie. Podávajte ihneď.


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Áno Hotovo!
Hmotnosť
4 800 g Hotovo!
Počet ks v balení
6 ks Hotovo!
Typ mlieka
Batoľacie Hotovo!
Zloženie
Pridané vitamíny a minerály, S prebiotikami Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Áno Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
4 800 g Hotovo!
Počet ks v balení
6 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Batoľacie Hotovo!

Zloženie

Zloženie
Pridané vitamíny a minerály, S prebiotikami Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
24 mesiacov Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nutrilon 4 Batoľacie mlieko 24 mes.+ 6× 800 g + Skip hop Zoo Fľaštička so slamkou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nutrilon 4 Batolecí mléko 24m+ 6× 800 g + Skip hop Zoo Lahvička s brčkem.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií