PET AD homeoffice

Nutrimama Mliečny nápoj v prášku 400 g

Zobraziť katalóg
Nutrimama Mliečny nápoj v prášku 400 g
3,7 3 hodnotení
- pre dojčiace matky
Kód:  BABY5560 Produktové číslo:  8590340150579
Nutrimama Mliečny nápoj v prášku 400 g Predaj skončil

Nutrimama Mliečny nápoj v prášku 400 g

Mliečny nápoj Nutrimama s príchuťou vanilky je špeciálne vyvinutý pre dojčiace matky. V období dojčenia sa zvyšujú nároky na príjem makroživín a niektorých vitamínov a minerálov. Mliečny nápoj je výborným doplnkom stravy so všetkými kľúčovými živinami, ktoré sú veľmi dôležité v tomto období. Tým, že si zaistíte dostatočný príjem kvalitných živín, zaistíte tak to najlepšie nielen pre vás, ale aj pre vaše bábätko, ktoré od vás všetko dôležité dostane prostredníctvom materského mlieka.

Kľúčové vlastnosti

  • mliečny nápoj s príchuťou vanilky
  • pre dojčiace matky
  • výborný doplnok stravy so všetkými kľúčovými živinami
  • pre správny vývoj mozgu a zraku u dojčeného dieťaťa
  • pre správnu funkciu imunitného systému
  • pre správnu funkciu metabolizmu
  • pre zníženie miery únavy

Navrhnuté expertmi na výživu

Mliečny nápoj obsahuje DHA dokozahexaénovú mastnú kyselinu zo skupiny omega-3, ktorá prispieva k normálnemu vývoju mozgu a zraku u Vášho dojčeného dieťaťa. Je bohatý na železo, vitamín C a kyselinu listovú, ktoré prispievajú k správnej funkcii imunitného systému. Jód a vitamín B2 naopak prispievajú k správnemu energetickému metabolizmu. Vitamín D prispieva k udržaniu zdravých kostí a zubov. A vitamíny B12, B6 prispievajú k zníženiu miery únavy. Doprajte sebe aj bábätku to najlepšie!

Zloženie: Sušené odtučnené mlieko, Sušená demineralizovaná srvátka (z mlieka), Koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), Galaktooligosacharidy (z mlieka), Cukor, Rastlinné oleje (palmový, slnečnicový, repkový), Laktóza (z mlieka), Fosforečnan vápenatý, Glukózový sirup, Rybí olej, citran draselný, L-askorbát sodný, Dikalcium-trihořečnatý, Kazeinát (z mlieka), Mliečne aróma, Aroma vanilín, Emulgátor (sójový lecitín), Síran železnatý, Emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín), síran zinočnatý , Cholekalciferol, DL-alfa tokoferyl acetát, Antioxidant (extrakt s vysokým obsahom tokoferolu), Kyselina pteroylmonoglutámová (kys. listová), Tiamín hydrochlorid, Pyridoxín hydrochlorid, D-biotín, Riboflavín, DL-alfa tokoferol, Retinyl palmitát, Jodid draselný, Fytomenadion

Dávkovanie: Odporúča sa jedna porcia nápoja (200 ml) denne. Nekombinujte s inými doplnkami stravy bez predchádzajúcej konzultácie s vaším lekárom. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy.

Návod na prípravu: Na prípravu 200 ml nápoja rozmiešajte 6 zarovnaných odmeriek prášku v 180 ml studenej alebo teplej (max. 40 ° C) vode. Pripravený nápoj spotrebujte do dvoch hodín.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nutrimama Mliečny nápoj v prášku 400 g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nutrimama Mléčný nápoj v prášku 400 g.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií