AlzaPlus+ děti Sunar - AlzaPlus

Nutrimama Tyčinky brusnice, maliny 200 g

Zobraziť katalóg
Nutrimama Tyčinky brusnice, maliny 200 g
4,0 1 hodnotení
Sušienky pre deti – pre dojčiace matky - 2,19 €/100 g
Kód:  BABY5568 Produktové číslo:  8590340150104 Stránky výrobcu
Nutrimama Tyčinky brusnice, maliny 200 g Predaj skončil

Nutrimama Tyčinky brusnice, maliny 200 g

Cereálne tyčinky Nutrimama s príchuťou brusnice a maliny sú špeciálne vyvinuté pre dojčiace matky. V období dojčenia sa zvyšujú nároky na príjem makroživín a niektorých vitamínov a minerálov. Tyčinky sú výborný doplnok stravy so všetkými kľúčovými živinami, ktoré sú v tomto období najdôležitejšie. Dostatočý príjem kvalitných živín zaručuje to najlepšie nielen pre vás, ale aj pre vaše bábätko, ktoré od vás dostane všetko dôležité prostredníctvom materského mlieka.

Kľúčové vlastnosti

  • 5× cereálne tyčinky s príchuťou brusnice a maliny
  • Pre dojčiace matky
  • Vnikajúci doplnok stravy so všetkými kľúčovými živinami
  • Podporujú správny vývoj mozgu a zraku u dojčeného dieťaťa
  • Podporujú správnu funkciu imunitného systému
  • Podporujú správnu funkciu metabolizmu
  • Znižujú únavu

Navrhnuté expertmi na výživu

Cereálne tyčinky obsahujú DHA dokozahexaénovú mastnú kyselinu zo skupiny omega-3, ktorá podporuje normálny vývoj mozgu a zraku vášho dojčeného dieťaťa. Sú bohaté na železo, zinok a kyselinu listovú, ktoré napomáhajú správnemu fungovaniu imunitného systému. Jód, biotín a vitamín B naopak podporujú správny energetický metabolizmus. Vitamín D prispieva na udržanie zdravých kostí a zubov. A vitamíny B2, B6 znižujú únavu.

Zloženie: Glukózový sirup, Ovsené vločky 17%, Extrudovaná pšenica 13%, Cereálne chrumky (múky: pšeničná, ryžová, kukuričná, cukor, jačmenný sladový extrakt, ovsená vláknina, soľ) 12%, Sušené sladené brusnice (brusnice, cukor, slnečnicový olej ) 8%, DHA prášok (glukózový sirup, olej z mikrorias Schizochytrium sp., Prírodné arómy), Sirup z invertovaného cukru, Lyofilizované maliny 4%, Zvlhčujúca látka: glycerín, Kokosový olej, Emulgátor: sójový lecitín, Prírodná brusnicová a malinová aróma, Antioxidant: kyselina L-askorbová, minerálno-vitamínový premix: (vit. B1, B2, B6, kyselina listová, biotín, vit. D, železo, zinok, jód), Extrakt zo zeleného čaju, Regulátor kyslosti: kyselina citrónová

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
200 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
200 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nutrimama Tyčinky brusnice, maliny 200 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nutrimama Profutura Tyčinky brusinky, maliny 200 g.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií