Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Optipak 3D puzdro – Oko

Zobraziť katalóg
Optipak 3D puzdro – Oko
4,0 3 hodnotení
Puzdro na kontaktné šošovky – 3D – oko
Kód:  CLEA234 Produktové číslo:  9555644809041

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Optipak 3D puzdro – Oko Predaj skončil

Optipak 3D puzdro – Oko

Puzdra na kontaktné šošovky slúžia na skladovanie šošoviek počas doby, kedy sú mimo očí. Je veľmi dôležité zaobchádzať s puzdrami podobne šetrne a hygienicky, ako so samotnými šošovkami. Len tak zaistíte ich správne uchovanie. Väčšina puzdier ponúka odlíšenie pre ľavé či pravé oko. Vzhľadom na obmedzenú životnosť puzdier ich nezabudnite pravidelne vymieňať!

Predstavujeme produktový rad renomovanej spoločnosti Optipak. Britská spoločnosť so sídlom v Portsmouthe a Nottinghame sa môže pochváliť označením CE zhody, ako aj schválením FDA 510K. Spĺňa teda tie najprísnejšie kritériá. Výberom jedného z produktov značky Optipak robíte zodpovedné rozhodnutie, ktoré vaše oči určite ocenia.

Perfektné a veľmi zaujímavé 3D puzdro poskytne priestor na úschovu vašich mäkkých kontaktných šošoviek. Na prvý pohľad vás zaujme nápaditosťou a dizajnovým prepracovaním. Praktické je aj odlíšenie pravej a ľavej strany puzdra. Okrem toho ho možno pomocou malého očka na strane zavesiť a uľahčiť si tak prenášanie.

Z hygienických dôvodov odporúčame vykonávať výmenu puzdra každé tri mesiace.

Materiál:
plast

Obsah balenia:
3D puzdro s ľavou a pravou krytkou vaničiek - odlíšené tvarom viečok
český návod
Farebné prevedenie:
3D oko

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá, Biela Hotovo!

Farba

Farba
Modrá, Biela Hotovo!
Poznámka:
Produktové línie: Optipak 3D pouzdro 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optipak 3D pouzdra - oko. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ház 3D Eye.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií