AD homeoffice AD homeoffice

Oral-B PRO 790 Cross Action

Zobraziť katalóg
Oral-B PRO 790 Cross Action
4,6 21 hodnotení
Elektrická zubná kefka rotačná, 8800 kmitov/min, počet režimov 1, časovač, tlakový senzor, indikátor batérie a 3d čistenie, počet náhradných hlavíc 1ks – 2 rukoväte v balení, 3D systém, 1 čistiaci program, profesionálny časovač (4×30s) a tlakový senzor, 1 koncovka, cestovné puzdro,
Kód:  ORAEK037 Produktové číslo:  4210201162575

Oral-B PRO 790 Cross Action

Staňte sa expertom v čistení zubov s elektrickou kefkou Oral-B PRO 790 Cross Action! V porovnaní s klasickým čistením dosahuje preukázateľne lepšie výsledky a zaistí vám špičkovú čistotu ústnej dutiny. Kefka je vyrobený v čierno-bielom vyhotovení a ponúka dokonale skosené vlákna a 3D technológie pre odstránenie až o 100 % zubného plaku viac než bežnoum manuálnou zubnou kefkou. Madlo je pogumované a umožňuje tak pevný úchop aj keď máte práve mokré ruky. Na jedno nabitie vydrží dlhšie ako týždeň a o stave akumulátora vás bude informovať 3 stupňový ukazovateľ stavu nabitia batérie. Užívajte si komfort čistenie zubov s najpokročilejšie hlavicou Oral-B a 28 000 tisícmi pohybmi za minútu.

Hlavné prednosti

  • Elektrická zubná kefka zabezpečí perfektné vyčistenie vašich úst
  • Profesionálny oblý tvar
  • Čistiacye pohyb 3D
  • Kmitá, rotuje a pulzuje
  • 100 % odstraňuje zubný plak a podporuje zdravie ďasien
  • Šetrný k zubom a ďasnám
  • Časovač signalizuje dve minúty čistenia
  • Protišmyková pogumovaná rukoväť
  • Kompatibilný s rotačnými Trizone kefkovými hlavami Oral-B
  • Vhodný pre každodenné čistenie
  • Kefka komunikuje s novou aplikáciou Oral-B app

Koniec zbytočného tlaku na zuby

K podpore optimálneho čistenie má zubnú kefku zabudovanú funkciu kontroly tlaku. Pokiaľ na zubnú kefku príliš zatlačíte, pohyb Čistiaca hlavica bude stále pokračovať, ale pulzný pohyb sa zastaví. Pri nadmernom tlaku sa vlákna môžu začať ohýbať a rýchlo opotrebovávať a čistenie zubov potom nemusí byť optimálne.

Profesionálny časovač

Zubní lekári odporúčajú čistiť zuby po dobu dvoch minút. Praktický časovač na rukoväti vydá každých 30 sekúnd prerušovaný zvuk a upozorní vás, že je čas zamerať sa na ďalší kvadrant ústnej dutiny. Vďaka tejto funkcii si môžete byť istí, že vaše zuby sú optimálne a rovnomerne vyčistené.

Špecifikácia:

Hmotnosť:
452 gramov

Farba:
čierna/biela

Súprava obsahuje:
2 čistiaca tela, 2 koncovky, nabíjací stojan


Oral-B 100 dní záruka vrátenia peňazí

Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Podľa radu

Rad
Oral B Pro Hotovo!

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení
1 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
2 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, Aké kefky sú odporúčané k tomuto produktu? Ďakujem

Sú dostupné aj náhradné batérie? Ako ich vymeniť

Dobry den, prosim je sucastou balenia 2x telo kefky, 2x hlavice, 1x nabijacka. a je sucastou aj cestovne balenie alebo stojan? dakujem

Dobrý den, je součástí balení i nabíječka? Musí se něco dokoupit? Jaké hlavice bych měla dokoupit,aby seděly ke kartáčku? Děkuji.

Dobrý den, takže jestli to chápu správně, tak v balení jsou 2 kartáčky? Předem děkuji za odpověď

chcel by som vysávač electrolux zb3230 ba splátky a aj tieto kefky , ale kefky stoja oproti iným obchodom oveľa viac , viete s tým niečo spraviť ??? Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k Oral-B PRO 790 Cross Action
Príslušenstvo pre Oral-B PRO 790 Cross Action Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B PRO 790 Cross Action. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B PRO 790 Cross Action. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B PRO 790 Cross Action. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B PRO 790 Cross Action.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií