Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Protiplnění

PALMOLIVE Milk & Honey refill 750 ml

Zobraziť katalóg
PALMOLIVE Milk & Honey refill 750 ml
4,8 30 hodnotení
Tekuté mydlo – unisex, objem 750ml, pre všetky typy pokožky, dermo - 5,45 €/1 l
Variant
Kód:  MYD042 Produktové číslo:  8693495008297

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PALMOLIVE Milk & Honey refill 750 ml

Starostlivé a pravidelné umývanie rúk mydlom patrí k základným hygienickým návykom. Tekuté mydlo Palmolive Milk & Honey refill jemne ruky očisťuje a zbavuje všetkých nečistôt. Praktická náhradná náplň je vďaka svojmu objemu 750 ml vhodná pre celú rodinu. Prípravok s príjemnou vôňou je obohatený o prírodné výťažky z mlieka a medu. Jeho jemné zloženie obsahuje ochranné zložky, ktoré zabraňujú vysúšaniu pokožky, pokožku zvláčňujú a dodávajú jej potrebnú hydratáciu. Mydlo navodzuje pocit sviežosti a dokonalej čistoty. Vaše ruky budú hodvábne hebké na dotyk a nádherne vláčne.

Aktívne látky:

  • Výťažky z mlieka a medu vynikajú svojimi hydratačnými účinkami, pokožku upokojujú a vyživujú

Použitie:
Tekuté mydlo používajte pravidelne počas dňa, najmä pred jedlom a po použití toalety. Navlhčite si dlane teplou vodou a naneste do nich prípravok. Dôkladne ruky umývajte najmenej 30 sekúnd a potom ich opláchnite vodou.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Zloženie

Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Kokamidopropyl betaín, Glycerín cocamide MEA, Parfum, Sodium salicylate, Glycol distearate, Sodium benzoate, Citric acid, Polyquaternium-7, Styrene/acrylates copolymer, tetrasodium EDTA, Laureth-4, Whey proteinm Mel, Benzylbenzoát, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, CI 16255, CI 19140

Poznámka:
» Všetky tekuté mydlá
Produktové línie: PALMOLIVE Mýdlo 750 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PALMOLIVE Milk & Honey refill 750 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PALMOLIVE Naturals Milk & Honey Hand Wash Refill 750 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PALMOLIVE Naturals Milk & Honey Hand Wash Refill 750 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií