AlzaPlus+ děti Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PARLABELLA Retinol Skin Renovator Serum 28 ks

Zobraziť katalóg
PARLABELLA Retinol Skin Renovator Serum 28 ks
Ampulky – stimuluje obnovu buniek, s ľahkosťou vyhladzuje pokožku, s retinolom
Kód:  PLK477 Produktové číslo:  8000137820061

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PARLABELLA Retinol Skin Renovator Serum 28 ks Predaj skončil

PARLABELLA Retinol Skin Renovator Serum 28 ks

Hľadáte vhodnú starostlivosť pre vašu pleť, ktorá splní vaše požiadavky a očakávania? Potom určite neurobíte krok vedľa s pleťovým sérom Parlabella obsahujúcim retinol s technológiou Microsponger. Táto kozmetika v kapsuliach obsahuje jemné, hodvábne sérum, ktoré účinne a s ľahkosťou vyhladí vašu pokožku. Vysoko koncentrovaný retinol a čistá, aktívna forma vitamínu A stimuluje proces obnovy buniek a produkciu kolagénu, čo vám dodá vzhľad hladkej a pevnej pleti. Každá kapsula je vzduchotesná, bez vody a konzervačných látok, takže jej čistota nie je ohrozená. Vďaka séru Parlabella budete ako v bavlnke a budete sa cítiť skvele. Lepší vzhľad vašej pleti si určite všimne aj vaše okolie.

Kľúčové vlastnosti séra Parlabella Retinol Skin Renovator, 28 ks

  • Sérum obsahuje retinol s technológiou Microsponger, ktorý dodá pleti vyhladený vzhľad
  • Vitamín A v sére má za úlohu obnovovať bunky pre pevnú a hladkú pleť
  • Balenie obsahuje 28 ks kapsúl so sérom
  • Sérum je dermatologicky testované
  • Vyrobené v Taliansku

Vyhlaďte svoju pokožku jemne a účinne

Sérum Parlabella obsahuje retinol s patentovanou technológiou Microsponger, ktorá má za úlohu vyplniť nežiaduce vrásky a zbaviť vás poškodení pleti. Vďaka svojmu unikátnemu tvaru sa dokáže postupne uvoľňovať na správnom mieste pokožky a efektívne sa tak o ňu postarať. Každá kapsula je čistá, koncentrovaná a účinná.

Použitie:
Sérum aplikujte každý večer na dôkladne vyčistenú tvár a vyhýbajte sa okoliu očí. Odstrihnite alebo odlomte hrot kapsule, vytlačte malé množstvo séra na končeky prstov a jemne vmasírujte do pokožky. Neoplachujte. Môžete zaznamenať mierny pocit pálenia. Ak by podráždenie pretrvávalo, prerušte používanie séra. Vystavovanie slnku môže spôsobiť precitlivenosť pokožky, potom sa odporúča používať len na noc.

Parametre a špecifikácia

Účinok
Vyživujúci Hotovo!

Účinok

Účinok
Vyživujúci Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PARLABELLA Retinol Skin Renovator Serum 28 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PERLABELLA Retinol Skin Renovator Serum 28 ks.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií