Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA318265

Philips AVENT Elektrická odsávačka Natural DUO

Zobraziť katalóg
Philips AVENT Elektrická odsávačka Natural DUO
Odsávačka na mlieko - obsahuje 2× PP fľaša Natural 125ml, 2× masážna vložka, 2× extra mäkký novorodenecký cumlík Natural, 2× kryt hrdla, 2× tesniace viečko, 2× náhradná silikónová membrána, 2× vzorka jednorazových prsných vložiek, 1× cestovná taška
Kód:  BABY5971 Produktové číslo:  8710103580874 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips AVENT Elektrická odsávačka Natural DUO Predaj skončil

Philips AVENT Elektrická odsávačka Natural DUO

Vyberte si kvalitnú a dômyselne navrhnutú elektronickú odsávačku s detskou fľašou a ďalšími bohatými doplnkami od popredného výrobcu Philips AVENT. Pomocou tohto šikovného zariadenia získate oveľa rýchlejšiu a pohodlnejšiu extrakciu. Určená pre každodenné použitie v pohodlí domova, ale vďaka svojej kompaktnej veľkosti a nízkej hmotnosti ju môžete používať aj na cestách. Samozrejmosťou je 2× špeciálna dojčenská fľaša Natural s objemom až 125 ml, 2× extra mäkký a dômyselne tvarovaný novorodenecký cumlík pre prirodzené prisatie, 2× kryt hrdla, 2× tesniace viečko, 2× náhradná silikónová membrána, 2× masážna vložka (štandardná veľkosť) a dve vzorky jednorazových prsných implantátov (1x denne a 1x noc). Cestovná taška, ktorá je súčasťou balenia, vás určite poteší.

Kľúčové vlastnosti elektrickej odsávačky Natural DUO

  • Automatické odsávanie s jedným dotykom
  • Tri špeciálne sacie programy a režim jemnej stimulácie
  • Mäkká, teplá a teplá masážna podložka pomáha stimulovať tok mlieka
  • Pri nasávaní môžete sedieť pohodlne a neohýbať sa
  • Kompaktný dizajn, veľmi nízka hmotnosť a ergonomický tvar pre jednoduchú manipuláciu
  • Napájanie zo siete alebo 4x AA batérie (nie je súčasťou dodávky)
  • AVENT Natural DUO je určený pre každodenné použitie doma aj na cestách
  • Kompatibilná s produktmi Philips AVENT
  • S dôrazom na vaše pohodlie a maximálnu prirodzenosť

S dôrazom na vaše pohodlie a maximálnu prirodzenosť

Inovativny systém odsávačky AVENT Natural DUO s jemnou masážnou podložkou vám poskytne maximálny komfort. Je vyrobený zo sametového mäkkého, veľmi jemného a dotykového materiálu. Navrhnuté tak, aby vyhovovalo potrebám väčšiny matiek. Má pôsobivý účinok na pokožku a preto zabezpečuje prirodzený tok mlieka. Vďaka inteligentnému systému môžete pohodlne sedieť a jemne doladiť tok mlieka podľa potreby. Unikátny dizajn elektrickej odsávačky AVENT vám umožní odsávať dostatok mlieka aj bez nutnosti predklonu, vďaka čomu môžete zaujať príjemnú polohu a pokojne sa uvoľniť.

Vďaka unikátnym režimom sa vám odsávačka Natural DUO dokonale prispôsobí

AVENT má tiež jemný stimulačný režim. Automaticky sa aktivuje bezprostredne po zapnutí. Ponúka tiež tri rôzne nastavenia odsávania, z ktorých si môžete vybrať rýchlosť, ktorá vám vyhovuje najlepšie. Ergonomický tvar s rukoväťou umožňuje pohodlné držanie a jednoduché ovládanie extrakcie mlieka. Taktiež vám umožní veľmi jednoduché zostavenie a jednoduchú aspiráciu stlačením tlačidla. Použitie odsávačky Natural DUO je možné so sieťovým adaptérom alebo batériami (4× AA), čo oceníte najmä pri cestovaní.

Jednoduché čistenie, úplná bezpečnosť s Natural DUO

Výhodou odsávačky AVENT je tiež veľmi pohodlné čistenie a údržba. Extraktor pozostáva len z malého počtu častí, ktoré sa môžu po použití použiť napríklad v umývačke riadu. Odsávačka Natural DUO je vyrobená z veľmi kvalitného a zdravotne nezávadného polypropylénu bez obsahu Bisphenol (0% BPA), preto je jej využívanie 100% bezpečné.

Parametre a špecifikácie:

Balenie obsahuje:

1× elektronickú odsávačku
2× PP fľaša Natural 125 ml
2× masážnu vložku (štandardná veľkosť)
2× vzorky jednorázových prsných vložek (1× denná a 1× nočná)
2× extra mäkký novorodenecký cumlík Natural
2× kryt hrdla
2× tesniace viečko
2× náhradnú silikónovú membránu
1× cestovnú tašku

Parametre a špecifikácia

Typ
Elektrická Hotovo!

Typ

Typ
Elektrická Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips AVENT Elektrická odsávačka Natural DUO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AVENT Elektrická odsávačka Natural DUO.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií