Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips AVENT Elektronická odsávačka Natural + Bepanthen 100 g

Zobraziť katalóg
Philips AVENT Elektronická odsávačka Natural + Bepanthen 100 g
2,5 2 hodnotení
Odsávačka na materské mlieko s dojčenská fľaša Natural (125 ml), extra mäkký novorodenecký cumlík Natural, kryt hrdla, tesniace viečko, masážna vložka, náhradná silikónová membrána, 2x vzorka jednorazových prsných vložiek
Kód:  AVE087a Produktové číslo:  797043 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips AVENT Elektronická odsávačka Natural + Bepanthen 100 g Predaj skončil

Philips AVENT Elektronická odsávačka Natural + Bepanthen 100 g

Vyberte si kvalitnú a dômyselne navrhnutú elektronickú odsávačku s dojčenskou fľašou a ďalším bohatým príslušenstvom od popredného výrobcu Philips AVENT. S týmto praktickým prístrojom dosiahnete oveľa rýchlejšie a pohodlnejšie odsávanie. Určená je na každodenné využitie v pohodlí domova, ale vďaka svojim kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti ju môžete používať aj na cestách. Samozrejmosťou je špeciálna dojčenská fľaša Natural s objemom až 125 ml, extra mäkký a dômyselne tvarovaný novorodenecký cumlík na prirodzené prisatie, kryt hrdla, tesniace viečko, náhradná silikónová membrána, masážna vložka aj dve vzorky jednorazových prsných vložiek. 

Ako darček dostanete 100 g balenie Bepanthen Care Masť, ktorá má jedinečné hojivé účinky. Je skvelá nielen na zapareniny na zadočku vášho bábätka, ale tiež na starostlivosť o bradavky poranené dojčením či odsávaním a nestratí sa ani pri hojení akýkoľvek poranení kože všetkých členov rodiny.

Kľúčové vlastnosti

  • Automatické odsávanie stlačením jedného tlačidla
  • Tri špeciálne programy odsávania aj jemný stimulačný režim
  • Jemná, mäkká a hrejivá masážna vložka napomáha stimulovať tok mlieka
  • Pri odsávaní môžete pohodlne sedieť a nemusíte sa predkláňať
  • Kompaktný dizajn, veľmi nízka hmotnosť a ergonomický tvar na ľahkú manipuláciu
  • Napájanie z elektrickej siete alebo pomocou batérií 4 × AA (ktoré nie sú súčasťou balenia)
  • Určené na každodenné využitie doma i na cestách

S dôrazom na vaše pohodlie a maximálnu prirodzenosť

Inovatívny systém s jemnou masážnou vložkou vám zabezpečí maximálny komfort. Vyrobená je zo zamatovo hebkého, veľmi mäkkého a na dotyk príjemného materiálu. Navrhnutá bola s ohľadom na potreby väčšiny mamičiek. Hrejivo pôsobí na pokožku, a preto zabezpečuje prirodzený tok mlieka. Vďaka inteligentnému systému sa môžete pohodlne usadiť a sami si jemne regulovať tok mlieka podľa potreby. Unikátny dizajn vám umožní odsávať dostatok mlieka aj bez nutnosti predklonu, vďaka čomu môžete zaujať príjemnú polohu a pokojne sa uvoľniť. 

Vďaka unikátnym režimom sa vám dokonale prispôsobí

Elektronická odsávačka disponuje tiež jemným stimulačným režimom. Automaticky sa aktivuje ihneď po zapnutí. Ďalej ponúka tri rôzne nastavenia odsávania, z ktorých si môžete vybrať rýchlosť, ktorá vám bude najlepšie vyhovovať. Ergonomický tvar s rukoväťou umožňuje komfortné držanie a jednoduchú kontrolu nad odsávaním mlieka. Poteší vás tiež veľmi jednoduché zostavenie a jednoduché odsávanie stlačením tlačidla. Použitie je možné so sieťovým adaptérom alebo batériami (4 × AA), čo oceníte najmä pri cestovaní.

Jednoduché čistenie, úplná bezpečnosť

Prednosťou je tiež veľmi komfortné čistenie a údržba. Odsávačka sa skladá len z malého počtu častí, ktoré je možné po použití umyť napríklad v umývačke riadu. Odsávačka je vyrobená z veľmi kvalitného a zdravotne neškodného polypropylénu bez obsahu Bisphenol (0% BPA), preto je jej využívanie 100 % bezpečné.

Balenie obsahuje:
1× elektronickú odsávačku
1× PP fľaša Natural 125 ml
1× masážnu vložku (štandardná veľkosť)
2× vzorka jednorazových prsných vložiek (1 × denné a 1 × nočný)
1× extra mäkký novorodenecký cumlík Natural
1× kryt hrdla
1× tesniace viečko
1× náhradná silikónová membrána
1× Bepanthen 100 g

Parametre a špecifikácia

Typ
Elektrická Hotovo!

Typ

Typ
Elektrická Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Viete mi povedat aku saciu silu (kolko mmhg) ma tato odsavacka? Dakujem!

Diskusia a poradňa k Philips AVENT Elektronická odsávačka Natural + Bepanthen 100 g
Príslušenstvo pre Philips AVENT Elektronická odsávačka Natural + Bepanthen 100 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AVENT Elektronická odsávačka Natural + Bepanthen 90 g.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií