AlzaPlus+ děti AD homeoffice

Philips AVENT SCD630 / 52

Zobraziť katalóg
Philips AVENT SCD630 / 52
4,9 9 hodnotení
Detská pestúnka 3,5" farebný displej, 2x digitálny zoom, dosah vnútri 50 m/vonku 300 m, ovládanie hlasitosti, nastaviteľný uhol na sledovanie, 5 uspávaniek, doba prevádzky až 10 hod., nabíjanie cez miniUSB
Kód:  EAZ4001t Produktové číslo:  8710103745471 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips AVENT SCD630 / 52

Vždy nablízku dieťaťu

Zariadenie Philips Avent SCD630 umožňuje neustály kontakt s vaším dieťaťom - bezpečne a dôverne. Svoje dieťa budete počuť v dokonalej zvukovej kvalite a tiež ho uvidíte vďaka krištáľovo čistému obrazu (LCD displej s veľkosťou 3,5"), vo dne aj v noci.

Bezpečné súkromné pripojenie

Sloboda, flexibilita, pokoj a pohodlie

Spoľahlivosť a istota

vypnuté
Bezpečné soukromé připojení

Bezpečné súkromné ??pripojenie

Dôverné a zabezpečené pripojenie pomocou adaptívnej technológie FHSS vám umožní mať neustály prehľad. K tomu navyše máte k dispozícii 3,5" obrazovku s vysokým rozlíšením. Vďaka kvalitným mikrofónom všetko aj veľmi čisto počujete.

Sloboda, flexibilita, pokoj a pohodlie

Správna elektronická opatrovateľka musí mať nielen veľký dosah (v tomto prípade až 300 metrov), ale tiež možnosť púšťania upokojujúcich uspávaniek.

vypnuté
Dostatečný dosah
vypnuté
Kontrolky stavu

Spoľahlivosť a istota

Philips Avent Baby monitor má celkom tri kontroly úrovne zvuku a nechýba ani kontrolka na signalizáciu funkčného spojenia. Prínosnou vlastnosťou je tiež sledovanie teploty v detskej izbe.

vypnuté
Philips AVENT SCD630/52

Vždy nablízku dieťaťu

vypnuté
3,5" barevná obrazovka

3,5" farebná obrazovka s vysokým rozlíšením a krištáľovo čistým nočným videním

Sledujte svoje dieťa vo dne v noci vďaka krištáľovo čistému infračervenému nočnému videniu, ktoré sa v noci automaticky zapne. Užite si chvíľky, kedy vaše dieťa spí, vo vysokom rozlíšení a na mimoriadne veľkej farebnej obrazovke s priemerom 3,5". S 2-násobným digitálnym priblížením a zväčšením pre mimoriadnu istotu, aby ste mali prehľad o všetkom, čo vaše dieťa práve robí.

vypnuté
Dosah až 300 metrů

Dosah až 300 metrov

Dosah vnútri až 50 metrov, dosah vonku až 300 metrov.

vypnuté
Ukolébavky

Príjemné nočné svetlo a uspávanky upokoja vašu ratolesť

Nič neutíši nepokojné dieťa tak dobre ako príjemná uspávanka a hrejivá, ukľudňujúca svetelná žiara. Na diaľku môžete vybrať jednu z piatich upokojujúcich melódií či zapnúť nočné svetlo, ktoré vaše dieťa ľahko a rýchlo uspí.

vypnuté
Zůstaňte v dosahu a mluvte na dítě

Zostaňte v dosahu a hovorte na dieťa

Niekedy vaše dieťa len potrebuje počuť váš upokojujúci hlas. Vďaka tejto dôležitej funkcii môžete byť v spojení so svojim dieťaťom jediným stlačením odkiaľkoľvek z domácnosti.

vypnuté
Upozornění vibracemi

Upozornenie vibráciami

Prispôsobte si nastavenia upozornenia a využite tichú a jemnú vibráciu rodičovskej jednotky.

vypnuté
Sledujte teplotu v dětském pokoji

Sledujte teplotu v detskej izbe

Snímač teploty s prispôsobeným upozornením umožňuje sledovať podmienky v detskej izbe. Dieťa ešte nemá tak dobrú reguláciu telesnej teploty ako vy a aj mierna zmena teploty ho môže znepokojiť. Ak sa podmienky v detskej izbe zmenia, prispôsobený snímač vlhkosti vás okamžite upozorní na digitálnom displeji rodičovskej jednotky.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Vibračné upozornenie, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Eco režim, Vox funkcia, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, kamera musi byt neustale zapojena v sieti alebo ma vlastnu baterku?

Takže sa da z rodičovskej jednotky ovládať kamera hore, dole, do prava do lava. Aby nevzniklo nedorozumenie. Aby som si produkt neobjednavala a nesplnalo to co potrebujem

Dobrý deň posím akos a pripevˇuje pestúnka na stenu? prísavka? vrtanie? dakujem

Dobrý den, je možné používat chůvičku i bez kamery? Jestli ano, vydrží tímto rodičovská jednotka déle bez nabíjeni ? Děkuji.

Dobrý den, prosím Vás, co má chůvička za konektor napájení? Podle obrázku se zdá, že stejný jak na telefony tzn. miniHDMI, takže by šla připojit a nabíjet i z Powebanky? Díky za info

Dobrý deň, v popise pise 2x zoom a zaber kamery. Zoom sa da ovládať z rodičovskej jednotky, da sa ovládať (posúvať hore, dole, do prava, do lava) aj kamera? Je to pre mňa dosť dôležité, pretože som mala od inej značky a dalo sa to ovládať z rodičovskej jednotky a je to super vec. Ďakujem za info

Diskusia a poradňa k Philips AVENT SCD630 / 52
Príslušenstvo pre Philips AVENT SCD630 / 52 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AVENT SCD630/52. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips AVENT SCD630/52.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií