AlzaPlus+ drogerie MPLA316412

PIZ BUIN Mountain Suncream SPF15 40 ml

Zobraziť katalóg
PIZ BUIN Mountain Suncream SPF15 40 ml
5 1 hodnotení
Opaľovací krém – na tvár, špeciálne zloženie pre pobyt v zime na horách, okrem UV filtra obsahuje i zložky, ktoré chránia pokožku pred chladom a vetrom
Kód:  KSOP0145 Produktové číslo:  3574660385540

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PIZ BUIN Mountain Suncream SPF15 40 ml Predaj skončil

PIZ BUIN Mountain Suncream SPF15 40 ml

Krém na opaľovanie Piz Buin Mountain Suncream SPF15 40 ml je kozmetický prípravok určený na ochranu pokožky tváre. Poskytuje pleti vysokú ochranu v extrémnych poveternostných podmienkach. Chráni ju pred negatívnymi vplyvmi UVA/UVB žiarenia. Jeho špeciálne zloženie pomáha chrániť pleť tváre hlavne počas pobytu na horách, kde je sila UV niekoľkonásobne väčšia a možnosť poškodenia pokožky tváre vyššia.

Technológia Helioplex obsiahnutá v kozmetickom výrobku, ponúka ochranu pred slnečným žiarením. Navyše komplex Cold Shield chráni pred vetrom i zimou a zároveň predchádza strate vlhkosti z pokožky. Prítomný vitamín E, ktorý je antioxidantom, chráni pleť pred voľnými radikálmi, zlepšuje jej vzhľad, upokojuje ju a chráni ju pred predčasným starnutím.

Krém navyše účinne chráni vašu pleť nielen pred slnkom, ale aj pred chladom a vetrom a zanecháva ju jemnú a pružnú. Prípravok bol dermatologicky testovaný. Schopnosť ochrany krému bola overená v extrémnych horských podmienkach Himalájí. Doprajte si komplexnú a hlavne maximálnu ochranu vašej pleti pomocou tohto krému na opaľovanie.

Aktívne látky:

  • Hellioplex zaisťuje bunkovú ochranu pred škodlivými vplyvmi UVA a UVB žiarenia
  • Cold Shield komplex chráni pred vetrom i zimou a zároveň predchádza strate vlhkosti z pokožky
  • Vitamín E - antioxidant, chráni pred voľnými radikálmi, zlepšuje vzhľad pleti, upokojuje pleť a chráni ju pred predčasným starnutím

Použitie:
Naneste na telo 20 minút pred pobytom na slniečku a rovnomerne rozotrite. Podľa potreby opakujte.


Stupeň ochrany:
SPF 15

Objem:
40 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

na obrazku mate "modre" 50ml balenie, ale predavate 40ml balenie "hnede". Navyse bezna cena v DM drogerie je za 50ml modte cca 9,50 € s DPH. Toť vsjo.

Diskusia a poradňa k PIZ BUIN Mountain Suncream SPF15 40 ml
Príslušenstvo pre PIZ BUIN Mountain Suncream SPF15 40 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIZ BUIN Mountain Suncream SPF15 40 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií