Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PIZ BUIN Ultra Light Dry Touch Face Fluid SPF15 50 ml

Zobraziť katalóg
PIZ BUIN Ultra Light Dry Touch Face Fluid SPF15 50 ml
Opaľovací krém – na tvár, s ľahkou nemastnou textúrou, rýchlo sa vstrebáva
Kód:  KSOP0169 Produktové číslo:  3574661119137

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PIZ BUIN Ultra Light Dry Touch Face Fluid SPF15 50 ml Predaj skončil

PIZ BUIN Ultra Light Dry Touch Face Fluid SPF15 50 ml

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 
 

Prípravok na opaľovanie tváre v podobe ľahučkého fluidu je skvelým osviežením medzi ochrannými prípravkami pred slnečným žiarením. Táto jedinečná ochrana proti slnku má ľahkú textúru, ktorá sa veľmi dobre nanáša a rozotiera, okamžite sa vstrebáva a vďaka špeciálnym púdrom zanecháva pleť na dotyk suchú a hodvábne jemnú. Ihneď po nanesení je krém pripravený chrániť vašu pleť pred slnkom, nadmerným vysušovaním aj pred jej predčasným starnutím. Krém je vode a potu odolný, môžete ho bez obáv používať aj pri vodných športoch alebo pri vodných hrách. Používajte prípravok, ktorý nelepí a zanecháva pleť vašu tvár spoľahlivo chránenú a zamatovo hebkú!

Krém v sebe spája efektívnu UVA/UVB ochranu s ultra ľahkým zložením, ktorá sa ihneď vstrebáva a nezanecháva na pleti mastný pocit. Hydratačný fluid dodáva pleti vláčnosť, jemnosť a pružnosť a chráni ju tak nielen pred škodlivým slnečným žiarením, ktoré by ju mohlo nenávratne poškodiť, ale aj pred vysušovaním. Prípravok je obohatený o anti-oxidanty v podobe vitamínu E, ktoré zabraňujú predčasnému starnutiu pleti. Krém má úzke hrdlo so špeciálnym aplikátorom, ktoré vám uľahčia jeho používanie. Chráňte svoju pleť spoľahlivým prípravkom bez pocitu mastnoty!

Aktívne látky:

SPF 15 – chráni pleť pred škodlivým slnečným žiarením a predčasným starnutím.
Vitamín E – chráni pleť pred vonkajšími škodlivými vplyvmi a zabraňuje jej predčasnému starnutiu.

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Použitie:
Rovnomerne naneste na pleť tváre a jemne rozotrite. Prípravok vás spoľahlivo ochráni pri bežnom pobyte vonku alebo ak už máte tvár opálený. Na dlhé slnenie použite prípravok s vyšším ochranným faktorom. Pri nadmernom potení a po každom kúpaní aplikácii vždy zopakujte, aby ochrana bola maximálna.

Objem:
50 ml

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PIZ BUIN Ultra Light Dry Touch Face Fluid SPF15 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIZ BUIN Ultra Light Dry Touch Face Fluid SPF15 50 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií