Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál MPLA310401 - SK

PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF15 200 ml

Zobraziť katalóg
PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF15 200 ml
4,7 3 hodnotení
Sprej na opaľovanie – chráni pokožku pred spálením a predčasným starnutím - 84,50 €/1 l
Kód:  KSOP0279 Produktové číslo:  3574660627695 Stránky výrobcu
PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF15 200 ml Predaj skončil

PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF15 200 ml

Ultraľahký sprej na opaľovanie PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray s objemom 200 ml s ochranným faktorom 15 poskytuje okamžitú a účinnú ochranu pred UVA a UVB žiarením, chráni pokožku pred spálením a zabraňuje jej predčasnému starnutiu spôsobenému slnečnými lúčmi. Pokožku intenzívne hydratuje, dodáva jej vláčnosť a predchádza jej nadmernému vysušovaniu a lúpaniu. Jeho ľahká konzistencia sa ľahko aplikuje, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva biele stopy ani mastný film. Bohaté zloženie prípravku odolné voči potu a vode ochráni vašu pleť pred slnkom aj pri plávaní a kúpaní. Doprajte svojej pokožke zdravé a krásne opálenie s týmto veľmi kvalitným opaľovacím sprejom.

Aktívne látky:

  • Exkluzívna technológia Helioplex™ zaisťuje optimálnu ochranu kožných buniek pred poškodením škodlivými vplyvmi UVA a UVB žiarenia
  • Vitamín E vyniká svojimi antioxidačnými účinkami, chráni pokožku pred voľnými radikálmi a pôsobí preventívne proti jej starnutiu
  • Hydratačný komplex poskytuje pleti hydratáciu po celý deň

Účinky:
Výsledkom aplikácie spreja na opaľovanie je dokonale chránená pokožka, prirodzene a krásne opálená, jemná a hladká, nádherne hydratovaná, pružná a vláčna.

Použitie:
Opaľovací sprej pred použitím pretrepte a naneste rovnomerne 20 minút pred zahájením slnenia na pokožku. Nestriekajte priamo do tváre, ale naneste prípravok do dlaní a potom rozotrite na tvár. Podľa potreby najmä po dlhšom kúpaní alebo osušení uterákom prípravok opakovane aplikujte.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Zloženie:
[PR-009859], Aqua, Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Butylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Dimethicone, VP/Hexadecene Copolymer, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutlyphenol (Nano), Acrylates Copolymer, Chrysanthemum Parthenium Flower Extract, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, C12-20 Alkyl Glucoside, Decyl Glucoside, Polysorbate 20, Sodium Lauryl Sulfate, Polyacrylate-13, Polyisobutene, C14-22 Alcohols, Xanthan Gum, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Cetearyl Alcohol, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Objem
200 ml Hotovo!
Ochranný faktor
15 SPF Hotovo!
Fáza opaľovania
Opaľovanie Hotovo!
Typ prípravku
Sprej Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Ochranný faktor

Ochranný faktor
15 SPF Hotovo!

Typ produktu

Fáza opaľovania
Opaľovanie Hotovo!
Typ prípravku
Sprej Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF15 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF15 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF15 200 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií