Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

PLANTUR21 Kofeínová sada 2 ks

Zobraziť katalóg
PLANTUR21 Kofeínová sada 2 ks
Sada – obsahuje: Nutri-kofeínový šampón 250ml + Nutri-kofeínový elixír 200ml
Kód:  KSVL2958s Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PLANTUR21 Kofeínová sada 2 ks Predaj skončil

PLANTUR21 Kofeínová sada 2 ks

Kofeínová sada PLANTUR21 pomáha pri nedostatočnom raste vlasov. V sade nájdete Nutri-kofeínový šampón 250 ml a Nutri-kofeínový elixír 200 ml. Produkty predstavujú intenzívnu ochranu pred predčasným vypadávaním vlasov, starajú sa o nich, podporujú ich rast a zvyšujú ich odolnosť.

Kľúčové vlastnosti kofeínovej sady PLANTUR21

  • Cenovo zvýhodnená kofeínová sada PLANTUR21
  • Obsahuje Nutri-kofeínový šampón a Nutri-kofeínový elixír
  • Ochrana pred predčasným vypadávaním vlasov a podpora rastu nových vlasov
  • V zložení nájdete hodnotné mikroživiny
  • Kofeínová sada PLANTUR21 neobsahuje silikóny


Nutri-kofeínový šampón 250 ml

Nutri-kofeínový šampón PLANTUR21 je špičkový vlasový prípravok určený pre starostlivosť o farbené a poškodené vlasy. Jeho veľkou prednosťou je unikátny nutri-kofeínový komplex, ktorý preniká do vlasových folikul už po 120 sekundách pôsobenia prípravku a zabraňuje nedostatku energie vo vlasových korienkoch. Šampón chráni vlasy proti ich predčasnému vypadávaniu, navracia im energiu a dodáva veľa vitamínov. Jeho zloženie je obohatené o vápnik, horčík, zinok a kofeín, ktoré vlasy posilňujú a podporujú ich rast. Prípravok obsahuje tiež zvláčňujúce látky pre regeneráciu, ktoré napravujú vlasy zaťažované škodlivými vonkajšími vplyvmi. Neobsahuje silikóny, je preto vhodný aj pre jemné vlasy.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Panthenol, Caffeine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Polyquaternium-7, Sodium Citrate, Polyquaternium-10, Potassium Sorbate, Citric Acid, Calcium Gluconate, Magnesium Gluconate, Sodium Benzoate, Zinc PCA, Niacinamide, Limonene, Linalool, Biotin, Methylparaben, Propylparaben. 

Nutri-kofeínový elixír 200 ml

Vlasové tonikum PLANTUR21 je nutri-kofeínový elixír pre vaše vlasy. Obsahuje komplex účinných látok, ktoré dodávajú pokožke hlavy potrebnú energiu a vitamíny. Vhodný je najmä pre oslabené, poškodené a vypadávajúce vlasy. Obmedzuje vypadávanie vlasov, podporuje rast vlasov a posilňuje vlasové korienky.

Zloženie:
Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Panthenol, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caffeine, Calcium Gluconate, Magnesium Gluconate, Zinc PCA, Niacinamide, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Biotin, alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid, BHT, Citral.

Aktívne látky

Hodnotné mikroživiny v kofeínovej sade PLANTUR21 vynikajú svojimi blahodarnými účinkami a sú dôležité najmä pre zdravý a intenzívny rast vlasov.

Kofeín – podporuje rast vlasov
Biotín – reguluje energetickú rovnováhu vlasových korienkov
Zinok – je najdôležitejším stopovým prvkom vo vlasoch a rastovým faktorom pre zdravé korienky
Vápnik a horčík – zlepšujú odolnosť vlasov


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!
Účinok
Vypadávanie, Rast, Regenerácia Hotovo!
Typ vlasov
Slabé a rednúce Hotovo!
Objem
450 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!

Účinok

Účinok
Vypadávanie, Rast, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Slabé a rednúce Hotovo!

Objem

Objem
450 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PLANTUR21 Kofeínová sada 2 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PLANTUR21 Kofeinová sada 2 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PLANTUR21 koffein készlet, 2 db.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií