Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

PlayBrush PB-BL smart nadstavec na kefku

Zobraziť katalóg
PlayBrush PB-BL smart nadstavec na kefku
inteligentný a zábavný interaktívny nadstavec, pomáha deťom s čistením zubov, vyhodnocuje čistenie (pravidelnosť, dĺžku, rýchlosť, čistené partie), pohybom ruky ovláda hry v tablete, vedie k zlepšeniu čistenia zubov, univerzálny, výdrž mesiac na batériu, 3 hry zadarmo, Bluetooth Low Energy, pohybové senzory, vodeodolný, iPhone 4S + / iPad 3+; iOS 8+; Android 4.4+, 4.gen Kindle Fire HD (2014), Fire OS 4+
Kód:  PLAY0001 Produktové číslo:  PPJ-001
PlayBrush PB-BL smart nadstavec na kefku Predaj skončil

PlayBrush PB-BL smart nadstavec na kefku

Nadstavec PlayBrush vnáša poriadnu porciu zábavy do často neobľúbenej činnosti našich detí - čistenia zubov. Nasadíte ho na akúkoľvek manuálnu zubnú kefku a cez Bluetooth ho prepojíte s inteligentným telefónom alebo tabletom. Mobilné zariadenie musí byť vybavené operačným systémom Android alebo iOS. Následne sa v ňom spustí PlayBrush hra, ktorú dieťa ovláda čistením zubov. PlayBrush je vybavený sériou pohybových senzorov, ktoré pri hraní kontrolujú správnu techniku čistenia. Každá hra trvá 2 minúty, čo je odporúčaný čas na starostlivosť o chrup. Ak sa hrá, teda čistí, 2× denne, hra ponúka špeciálnu odmenu. Nadstavec môže používať viac zubných kefiek, takže je vhodný pre celú rodinu. Hry evidujú starostlivé štatistiky, môžete si teda doma usporiadať malé súťažné turnaje. 

Kľúčové vlastnosti

  • Pasuje na akúkoľvek manuálnu zubnú kefku
  • Pomáha pestovaniu návyku na pravidelnú starostlivosť o chrup
  • Hra sa ovláda kefkou pri čistení zubov
  • Unikátny algoritmus kontroluje, či si dieťa čistí chrup všade
  • Jeden nadstavec pre celú rodinu - kefky sa môžu meniť
  • Jednoduché ovládanie aj pre najmenšie deti
  • Štatistiky porovnávajú celú rodinu
  • Nadstavec sa dobíja v priemere raz za mesiac
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PlayBrush PB-BL smart nadstavec na kefku Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si playbrush PB-BL smart nástavec na kartáček. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayBrush PB-BL intelligente Befestigung bürsten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayBrush PB-BL intelligente Befestigung bürsten. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PlayBrush PB-BL okos fogkefe tartozék.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií