Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Premium Line Manikúrová sada PL 215G Lososová

Zobraziť katalóg
Premium Line Manikúrová sada PL 215G Lososová
5 3 hodnotení
Manikúra – obsahuje nástroje Made in Solingen a sklenený pilník zdobený kameňmi Swarovski
Kód:  KSMA0001-a Produktové číslo:  PL 215G

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Premium Line Manikúrová sada PL 215G Lososová Predaj skončil

Premium Line Manikúrová sada PL 215G Lososová

Manikúrová sada PL 215G Premium Line obsahuje špeciálne nástroje značky Solingen. Táto sada pomôcok je určená na domácu manikúru a je uložená v lososovom puzdre zo syntetickej kože. Čisté a pekne upravené nechty patria v dnešnej dobe ku každodennej hygiene a starostlivosť o nechty nie je cudzia ženám, ani mužom. Manikúra je často ponúkaná v špecializovaných kozmetických salónoch a nechtových štúdiách. Stále častejšie však začínajú ženy aj muži vyhľadávať kvalitné pomôcky, ktoré by im pomohli s dokonalou úpravou nechtov na rukách aj v pohodlí ich domova alebo kdekoľvek na cestách. Táto bohato vybavená sada bude vašim skvelým pomocníkom pri domácej manikúre!


Manikúra je uložená v lososovom puzdre a obsahuje nožnice na nechty, nožnice na zastrihávanie kožičky v okolí nechtov, praktickú šikmú pinzetu, sklenený pilník zdobený kamienkami Swarovski, vidličku na kožu a obojstranný manikúrový nástroj. S týmito špičkovými nástrojmi, bude vaša manikúra príjemnou relaxačnou záležitosťou, ktorú si môžete užívať kedykoľvek budete potrebovať!

Manikúra sa používa z kozmetických, ale aj lekárskych dôvodov, s cieľom udržať si nechty krásne a zdravé. Každý spotrebiteľ by mal však používať svoju manikúru, aby sa prípadné infekcie nešírili na ďalších členov domácnosti. No aj v prípade, že máte svoju osobnú manikúru by ste mali dodržiavať niektoré hygienické postupy, ako je napríklad umývanie a dezinfekcia nástrojov, občasné premazanie a tiež uchovávanie nástrojov v suchom prostredí. S prehľadným uložením nástrojov vám pomôže praktické puzdro, ktoré je súčasťou manikúry.

Manikúrové sady Solingen sú vysoko kvalitné manikúry, ktoré sa preslávili predovšetkým svojím špičkovým spracovaním a dlhou životnosťou. Puzdrá manikúrových sád sú prakticky vyriešené a nástroje sú vyrobené z veľmi kvalitných a odolných materiálov. Stavte na kvalitu a kúpte si manikúru Solingen!

Obsah puzdra:

  • Nožnice na nechty
  • Nožnice na kožu
  • Pinzeta šikmá
  • Sklenený pilník s kamienkami Swarovski
  • Vidlička na kožu
  • Obojstranný manikúrový nástroj


Puzdro:
Tvar so zaobleným uzáverom
Materiál: syntetická koža

Farba puzdra:
Lososová

Povrchová úprava nástrojov:
Pozlátená


 

Poznámka:
» Všetky sady na manikúru a pedikúru
» Všetky pedikúry
» Všetky manikúry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Premium Line Manikúrová sada PL 215G Lososová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Premium Line Manikúrová sada PL 215G Lososová.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií