AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Premium Line manikúrová sada PL 222 Svetlo hnedá

Zobraziť katalóg
Premium Line manikúrová sada PL 222 Svetlo hnedá
5 4 hodnotení
Manikúra obsahuje nástroje Made in Solingen
Kód:  KSMA0111 Produktové číslo:  PL222A-SH

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Premium Line manikúrová sada PL 222 Svetlo hnedá Predaj skončil

Premium Line manikúrová sada PL 222 Svetlo hnedá

Manikúrová sada PL 222 Premium Line obsahuje špeciálne nástroje značky Solingen. Táto sada pomôcok je určená pre domáce manikúru a je uložená vo svetlo hnedom púzdre, ktoré je zdobené elegantným hadím vzorom. Tento dizajn urobí z manikúrové sady darček, ktorý zaručene poteší každú ženu. Čisté a pekne upravené nechty sú v dnešnej dobe považované za úplnú samozrejmosť nielen u žien, ale aj mužov. Hoci je manikúra ponúkaná v špecializovaných kozmetických salónoch, stále častejšie dnes ľudia vyhľadávajú kvalitné pomôcky, ktoré by im dopomohli k perfektne vykonanej úprave nechtov na rukách aj v pohodlí ich domova. Táto bohato vybavená sada bude skvelým pomocníkom pri domácej starostlivosti o nechty!

Manikúra Premium Line je uložená v noblesnom lesklom puzdre a obsahuje nožnice na nechty, nožnice na zastrihávanie kožičky v okolí nechtov, praktickú šikmú pinzetu, pilník, klieštiky na nechty a 3 ďalšie manikúrové nástroje. S týmito špičkovými nástrojmi bude vaša manikúra príjemnú relaxačnú záležitosťou, ktorú si môžete dopriať kedykoľvek si len spomeniete a ktorej výsledok bude zaručene vždy dokonalý.  

Manikúra sa používa z kozmetických, ale aj lekárskych dôvodov pre krásne a zdravé nechty. Každý člen domácnosti by mal vlastniť svoju vlastnú sadu, aby sa zamedzilo šíreniu nepríjemných kožných infekcií. Ovšem aj u vašej osobnej manikúry by mali byť dodržiavané niektoré hygienické návyky, ako napríklad pravidelné umývanie a dezinfekcia nástrojov, občasné premazanie a v neposlednom rade tiež ich skladovanie v suchom a čistom prostredí. K tomu dopomôže praktické organizovanej puzdro, v ktorom má každá pomôcka svoje špeciálne miesto.

Manikúrne nástroje Solingen disponujú prvotriednou kvalitou, umocnenú špičkovým spracovaním a dlhou životnosťou. Na výrobu pomôcok i pevného puzdra sú použité tie najkvalitnejšie a vysoko odolné materiály. Stavte na kvalitu v podobe manikúry Premium Line a nebudete ľutovať!

Parametre a špecifikácie:

Obsah puzdra:

  • Nožnice na nechty
  • Nožnice na kožičku v okolí nechtov
  • Pinzeta šikmá
  • Pilník na nechty
  • Klieštiky na nechty
  • 3 ďalší manikúrne nástroje

Tvar puzdra:
Rovná peňaženka

Farba púzdra:
Svetlo hnedá s potlačou hadej kože

Rozmery puzdra:
Zatvorené - 14,3 × 8,5 × 2 cm
Roztvorené - 14,3 × 21,8 cm

Povrchová úprava nástrojov:
Lesklý nikel

Poznámka:
» Všetky sady na manikúru a pedikúru
» Všetky pedikúry
» Všetky manikúry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Premium Line manikúrová sada PL 222 Svetlo hnedá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Premium Line Manikúrová sada PL 222 Světle hnědá.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií