AlzaPlus+ drogerie MPLA316412

Manikúra série Premium Line s Swarovski PL 125 (ozdoba vážka)

Zobraziť katalóg
Manikúra série Premium Line s Swarovski PL 125 (ozdoba vážka)
4,2 5 hodnotení
Manikúra - obsahuje nástroje Made in Solingen, sklenený pilník je zdobený kamienkami Swarovski
Kód:  KSMA0004-e Produktové číslo:  PL 125Va

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Manikúra série Premium Line s Swarovski PL 125 (ozdoba vážka) Predaj skončil

Manikúra série Premium Line s Swarovski PL 125 (ozdoba vážka)

Manikúra PL 125 Premium Line obsahuje špeciálne nástroje značky Solingen.Táto sada pomôcok je určená pre domácu manikúru a je uložená v tmavomodrom puzdre z umelého semišu, ktoré je zdobené kamienkami Swarovski. Táto krásna a jemná ozdoba v tvare vážky robí z manikúrovej sady darček, ktorý určite poteší. Čisté a pekne upravené nechty patria dnes ku každodennej hygiene a starostlivosť o nechty nie je cudzia pre ženy ani pre mužov. Manikúra sa často ponúka v špecializovaných kozmetických salónoch a štúdiách nechtov. Čoraz viac však ženy a muži začínajú vyhľadávať kvalitné pomôcky, ktoré im pomôžu k perfektne urobenej úprave nechtov na rukách aj v pohodlí svojho domova. Táto bohato vybavená súprava bude skvelým pomocníkom pri domácej manikúre!

Manikúra je umiestnená vtmavomodrom dekorovanom puzdre a obsahuje nožnice na nechty, nožnice na zastrihávanie kože v okolí nechtov, praktickú šikmú pinzetu, sklenený pilník zdobený kamienkami Swarovski, vidličkou na kožu a obojstranný manikúrový nástroj. S týmito špičkovými nástrojmi bude vaša manikúra príjemnou relaxačnou záležitosťou, ktorú si môžete vychutnať vždy, keď ju budete potrebovať!

Manikúra sa používa z kozmetických, ale aj zo zdravotných dôvodov pre krásne a zdravé nechty. Každý spotrebiteľ by mal používať svoju manikúru tak, aby sa prípadné infekcie nerozšírili na iných členov domácnosti. Ale aj keď máte vlastnú manikúru, mali by ste dodržiavať niektoré hygienické postupy, ako je umývanie a dezinfekcia nástrojov, občasné premazanie a tiež udržiavanie nástrojov v suchom prostredí. K prehľadnému uloženiu nástrojov vám pomôže puzdro, ktoré je súčasťou manikúry a je krásne zdobené kamienkami.

Manikúry sady Solingen sú vysoko kvalitné manikúry, ktoré sú známe svojim špičkovým spracovaním a dlhou životnosťou. Puzdrá manikúrnych sád sú prakticky navrhnuté a nástroje sú vyrobené z vysoko kvalitných a odolných materiálov. Stavte na kvalitu a získajte manikúru Solingen!

Obsah puzdra:

  • Nožnice na nechty
  • Nožnice na kožu
  • Pinzeta šikmá
  • Sklenený pilník s kamienkami Swarovski
  • Vidlička na kožu
  • Obojstranný manikúrový nástroj

 

Puzdro:
Rámové
Materiál syntetický semiš
Rozmery uzavretého puzdra 12,5 x 7,5 cm

Farba puzdra:
Tmavomodrá

Povrchová úprava nástrojov:
Lesklý nikel

Poznámka:
» Všetky sady na manikúru a pedikúru
» Všetky pedikúry
» Všetky manikúry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Manikúra série Premium Line s Swarovski PL 125 (ozdoba vážka) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Premium Line Manikúrová sada rámová s kamínky Swarovski PL 125 Černá (vážka) Made in Solingen.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií