Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Premium Line Manikúrová súprava s kamienkami Swarovski PL 125 Ružová

Zobraziť katalóg
Premium Line Manikúrová súprava s kamienkami Swarovski PL 125 Ružová
4,8 5 hodnotení
Manikúra – obsahuje nástroje Made in Solingen, sklenený pilník je ozdobený kamienkami Swarovski
Kód:  KSMA0004-c Produktové číslo:  8595162103109
Premium Line Manikúrová súprava s kamienkami Swarovski PL 125 Ružová Predaj skončil

Premium Line Manikúrová súprava s kamienkami Swarovski PL 125 Ružová

Manikúrová súprava PL 125 Premium Line obsahuje špeciálne nástroje značky Solingen. Táto sada pomôcok je určená pre domácu manikúru a je uložená v !!!!!!!!!ružovom puzdre zo syntetického semišu, ktoré je zdobené kamienkami Swarovski. Táto krásna a jemná ozdoba v tvare mašličky urobí z manikúrovej sady darček, ktorý zaručene poteší. Čisté a pekne upravené nechty patria v dnešnej dobe už ku každodennej hygiene a starostlivosť o nechty nie je cudzia ženám, ani mužom. Manikúra je často ponúkaná v špecializovaných kozmetických salónoch a nechtových štúdiách. Stále častejšie ale začínajú ženy aj muži vyhľadávať kvalitné pomôcky, ktoré by im pomohli k perfektne vykonanej úprave nechtov na rukách aj v pohodlí ich domova. Táto bohato vybavená sada bude skvelým pomocníkom pri domácej manikúre!

Manikúra je uložená v !!!!!!!!!!!!!!!!ružovom zdobenom puzdre a obsahuje nožnice na nechty, nožnice na zastrihávanie kožičky v okolí nechtov, praktickú šikmú pinzetu, sklenený pilník zdobený kamienkami Swarovski, vidličku na kožu a obojstranný manikúrový nástroj. S týmito špičkovými nástrojmi, bude vaša manikúra príjemnou relaxačnú záležitosťou, ktorú si môžete užívať kedykoľvek budete potrebovať!

Manikúra sa používa z kozmetických, ale aj lekárskych dôvodov pre krásne a zdravé nechty. Každý spotrebiteľ by mal používať svoju manikúru, aby sa prípadné infekcie nešírili na ďalších členov domácnosti. Ale aj v prípade, že máte svoju osobnú manikúru, mali by ste dodržiavať niektoré hygienické postupy, ako je napríklad umývanie a dezinfekcia nástrojov, občasné premazanie a tiež uchovávanie nástrojov v suchom prostredí. K prehľadnému uloženiu nástrojov vám pomôže puzdro, ktoré je súčasťou manikúry a je krásne zdobené kamienkami.

Manikúrne sady Solingen sú vysoko kvalitné manikúry, ktoré sa preslávili predovšetkým svojím špičkovým spracovaním a dlhou životnosťou. Púzdra Manikúrne sád sú prakticky riešené a nástroje sú vyrobené z veľmi kvalitných a odolných materiálov. Stavte na kvalitu a zaobstarajte si manikúru Solingen!

Obsah púzdra:

  • Nožnice na nechty
  • Nožnice na kožu
  • Pinzeta šikmá
  • Pilník sklenený s kamienkami Swarovski
  • Vidlička na kožu
  • Obojstranný manikúrový nástroj


Puzdro:
Rámové
Materiál syntetický semiš
Rozmery zatvoreného púzdra 12,5 × 7,5 cm

Farba púzdra:
!!!!Ružová

Povrchová úprava nástrojov:
Lesklý nikel

Parametre a špecifikácia

Typ balenia
Cestovné balenie Hotovo!

Typ balenia

Typ balenia
Cestovné balenie Hotovo!
Poznámka:
» Všetky sady na manikúru a pedikúru
» Všetky pedikúry
» Všetky manikúry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Bude tato manikura levnejsi?Je krasna.ale draha.

Diskusia a poradňa k Premium Line Manikúrová súprava s kamienkami Swarovski PL 125 Ružová
Príslušenstvo pre Premium Line Manikúrová súprava s kamienkami Swarovski PL 125 Ružová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Premium Line Manikúrová sada rámová s kamínky Swarovski PL 125 Růžová (mašle) Made in Solingen.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií