Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

PROTEX Herbal - náhr. náplň 750 ml

Zobraziť katalóg
PROTEX Herbal - náhr. náplň 750 ml
5 7 hodnotení
Tekuté mydlo zabíja 99,9 % baktérií
Kód:  MYD048 Produktové číslo:  8693495045964

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PROTEX Herbal - náhr. náplň 750 ml Predaj skončil

PROTEX Herbal - náhr. náplň 750 ml

Dôkladné umývanie rúk pomocou vody a mydla pomáha chrániť zdravie. Tekuté antibakteriálne mydlo Protex Herbal v praktickej náhradnej náplni s objemom 750 ml jemne a šetrne čistí ruky a odstraňuje z nich všetky nečistoty. Jeho zloženie je obohatené o antibakteriálne zložky, zmes bylín a vzácne oleje nechtíka, tymianu, čajovníka, rozmarínu a zeleného čaju. Účinne zabíja 99,9 % baktérií a vytvára na rukách antibakteriálnu ochranu. Tekuté mydlo vďaka pridaným bylinám zanecháva na rukách príjemný pocit sviežosti a dokonalej čistoty, udržuje pokožku jemnú a hebkú. Luxusná starostlivosť o vaše ruky.

Aktívne látky:
Obsiahnuté bylinné prísady vrátane oleja čajovníka, rozmarínu, tymianu, zeleného čaju a nechtíka vynikajú svojimi antibakteriálnymi účinkami a navodzujú pocit sviežosti.

Použitie:

Antibakteriálne mydlo používajte kedykoľvek počas dňa, najlepšie pred jedlom a po použití toalety. Prípravok naneste do navlhčených dlaní, dôkladne ruky umývajte najmenej 30 sekúnd a potom opláchnite vodou.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PROTEX Herbal - náhr. náplň 750 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PROTEX Herbal - náhr. náplň 750 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií