Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Puma GK Shorts black-ebony S

Zobraziť katalóg
Puma GK Shorts black-ebony S
Kraťasy na všetky športové aktivity, vyrobené z kvalitnej vlny, disponujú podšívkou zo sieťoviny, držia tvar vďaka technológii dryCELL
Kód:  SPTms0871 Produktové číslo:  4053059938387 Stránky výrobcu
Puma GK Shorts black-ebony S Predaj skončil

Puma GK Shorts black-ebony S

Pánske šortky Puma by nemali chýbať vo výbave žiadneho športovca, pretože sú vhodné na všetky športové aktivity, počas ktorých vďaka technológii dryCell odvádzajú pot od tela, udržia vás tak v suchu a snažia sa udržiavať prirodzenú teplotu tela aj pri vyššej záťaži. Kraťasy vyrobené z kvalitných materiálov sú vzhľadom k panelom zo sieťoviny tiež skvele priedušné a pohodlné. K tomu prispieva aj široký elastický pás. Nohaviciam nechýba logo značky Puma pri spodnom leme ľavej nohavice.

Kľúčové vlastnosti

  • Pánske športové šortky
  • Vhodné pre všetky športové aktivity
  • Technológia dryCell odvádza pot a udržuje prirodzenú teplotu tela
  • Skvelý komfort vďaka elastickému pásu
  • Dobre priedušné vďaka panelom zo sieťoviny

Materiál:
100 % polyester
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Puma GK Shorts black-ebony S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puma GK Shorts black-ebony S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puma GK Shorts schwarz Ebenholz-S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puma GK Shorts schwarz Ebenholz-S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Puma GK nadrág fekete ébenfa-S.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií