Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Pure Fiji Hydratačné telové mlieko Karambola 354 ml

Zobraziť katalóg
Pure Fiji Hydratačné telové mlieko Karambola 354 ml
pre zvlhčenie a vyživenie suchej pokožky - 67,51 €/1 l
Kód:  KSTE0221y Produktové číslo:  698876007546
Pure Fiji Hydratačné telové mlieko Karambola 354 ml Predaj skončil

Pure Fiji Hydratačné telové mlieko Karambola 354 ml

Telové mlieko Pure Fiji Hydratačné telové mlieko Karambola je luxusný kozmetický prípravok, ktorý je špeciálne vyvinutý pre zvlhčenie a vyživenie suchej pokožky. Toto mimoriadne mlieko prináša pre vašu suchú pokožku úľavu s okamžitým účinkom. Ihneď vašej pokožku hĺbkovo hydratuje a regeneruje, celkovo jej vyživuje a poskytuje jej dostatok potrebných vitamínov.

Hydratačné telové mlieko znižuje pocity pnutia a začervenanie pleti, účinne bojuje proti následnej strate vlhkosti pokožky a osviežuje ju. Pokožka sa po jeho použití rozjasňuje, celkovo uvoľňuje a vyhladzuje.Vďaka svojmu špeciálnemu zloženiu mlieko chráni pokožku proti nepříznivosti vonkajších antioxidantov. Toto telové mlieko je vhodné pre pokožku s atopickým ekzémom alebo lupienkou.

Obsiahnuté vitamíny spolu s extraktmi z mliečnych proteínov, sóje a makadamového oleja vašej pokožku okamžite upokojí, hĺbkovo vyživí a celkovo zregenerujú. Výsledkom aplikácie je svieža, jemná a vláčna pokožka s dostatkom vitamínu a hydratácie, ktorá je uvoľnená, rozjasnená a nádherne prevoňaná karambolou. Doprajte svojej pokožke luxusnú starostlivosť, ktorá jej zaistí regeneráciu a maximálne uvoľnenie!

Aktívne látky:
  • Vitamíny pokožku hĺbkovo vyživujú.
  • Extrakty z mliečnych proteínov, sóje a makadamového oleje pokožku okamžite upokojí a zregenerujú.

Typ pleti:
Pre všetky typy pokožky, najmä pre suchú.

Použitie:
Aplikujte v potrebnom množstve na pokožku celého tela.

Objem:
354 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
354 ml Hotovo!
Účinok
Hydratácia Hotovo!

Objem

Objem
354 ml Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pure Fiji Hydratačné telové mlieko Karambola 354 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pure Fiji Hydratační tělové mléko Karambola 354 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií