Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Puzdro barel (vysoké) - veľké

Zobraziť katalóg
Puzdro barel (vysoké) - veľké
2,0 1 hodnotení
Puzdro na kontaktné šošovky
Kód:  CLEA212

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Puzdro barel (vysoké) - veľké Predaj skončil

Puzdro barel (vysoké) - veľké

Puzdra na kontaktné šošovky slúžia na skladovanie šošoviek počas doby, kedy sú mimo očí. Je veľmi dôležité zaobchádzať s puzdrami podobne šetrne a hygienicky, ako so samotnými šošovkami. Len tak zaistíte ich správne uchovanie. Väčšina puzdier ponúka odlíšenie pre ľavé či pravé oko. Vzhľadom na obmedzenú životnosť puzdier ich nezabudnite pravidelne vymieňať!

Toto veľké a vysoké puzdro typu "barel" výrazne uľahčí manipuláciu s kontaktnými šošovkami. Vďaka špeciálnemu tvaru puzdra nie je nutné používať klieštiky, pinzety či prsty. Zvlášť pri prstoch existuje významné riziko poškodenia šošovky pritlačením nechtom k plochému puzdru. Pozor! Toto puzdro nie je určené na čistenie šošoviek peroxidovými systémami.

Nezabudnite puzdro udržiavať vždy čisté - po každom nasadení šošovky je nutné roztok vymeniť za čerstvý. Pred opätovným použitím je potom nutné puzdro znova vypláchnuť a naplniť čerstvým roztokom. Dbajte aj na to, aby bola kontaktná šošovka úplne ponorená v roztoku.

Upozornenie: odporúčame vymeniť puzdro s každou novou fľašou roztoku. Maximálna doba použiteľnosti puzdra je 3 mesiace od jeho prvého použitia - naplnenia roztokom. Potom je nutné puzdro vymeniť za nové.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Puzdro barel (vysoké) - veľké Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pouzdro barel (vysoké) - velké. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gehäuse Barrel (hoch) - Groß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gehäuse Barrel (hoch) - Groß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ház hordó (nagy) - Nagy.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií