Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ drogerie Aplikace

RAID Max proti lietajúcemu hmyzu 300 ml

Zobraziť katalóg
RAID Max proti lietajúcemu hmyzu 300 ml
4,8 43 hodnotení
Odpudzovač hmyzu – 8-hodinová ochrana proti komárom!
Variant
Kód:  ODP061 Produktové číslo:  5000204581126 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RAID Max proti lietajúcemu hmyzu 300 ml

Raid Max sprej predstavuje efektívnu obranu proti otravnému lietajúcemu hmyzu. Účinný insekticídny aerosólový prípravok na vodnej báze so sviežou vôňou rýchlo vyhubí lietajúci hmyz, ako sú komáre, muchy, osy a ich vajíčka a ďalší lietajúci hmyz. Účinok pôsobí až 8 hodín, po tú dobu budete dokonale chránení pred komármi a muchami.

Kľúčové vlastnosti

  • Účinná ochrana proti lietajúcemu hmyzu v interiéri
  • Insekticídny aerosólový prípravok so zdokonalenou receptúrou
  • Chráni až 8 hodín
  • Vhodný pre okamžité vyhubenie hmyzu
  • Možno použiť aj ako preventívny postrek
  • Účinne likviduje muchy a komáre, tigrie komáre, osy, mole a sršne
  • Rýchly účinok
  • Efektívna aplikácia jemného aerosólu

Zloženie:  

Účinná látka: 0,125 g d-fenothrinu a 0,1 g praletrínu v 100 g prípravku

Návod na použitie: Pred použitím nádobku pretrepte a pri aplikácii ju udržujte vo zvislej polohe. Nástrek nasmerujte smerom od seba, pevne stlačte. Aplikujte minimálne 1 m od všetkých povrchov, nábytku, tkanín a stien. Na hmyz nie je nutné striekať priamo, jemný aerosól v priestore lietajúci hmyz zahubí. Zatvorte okná a dvere. V miestnosti cca 30 m3 striekajte prípravok 8 – 10 sekúnd do voľného priestoru v niekoľkých smeroch. Postupujte od smeru miestnosti k dverám. Po aplikácii opustite uzavretý priestor a po 15 minútach ho dobre vyvetrajte. Pre okamžitý účinok aplikujte prípravok zo vzdialenosti 50 cm priamo, napr. na poletujúce osy, sršne. Pre lepšiu reziduálnu ochranu aplikujte sprej zo vzdialenosti približne pol metra okolo dverí a okien, ktorými hmyz preniká dovnútra. Pred použitím odporúčame vyskúšať prípravok na nenápadnom mieste.

Upozornenie:  

Používajte podľa návodu. Nestriekajte na osoby a zvieratá. Pred aplikáciou odneste alebo zakryte potraviny, zariadenia k príprave potravín a riadu. Pred použitím odstráňte alebo zakryte teráriá, akváriá a zvieracie klietky. Pri postreku majte vypnutý vzduchový filter u akvária. Nestriekajte na tapety. Aplikujte minimálne 1 m od všetkých povrchov a stien. Skladujte oddelene od potravín, nápojov a krmív pre zvieratá. Používajte iba v dobre vetraných priestoroch.

 

Parametre a špecifikácia

Parfumovanie
Bez parfumovania Hotovo!
Určenie
Proti komárom, Proti muchám Hotovo!

Parfumácia

Parfumovanie
Bez parfumovania Hotovo!

Určenie

Určenie
Proti komárom, Proti muchám Hotovo!
Poznámka:
» Všetky lapače hmyzu
Produktové línie: RAID 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, prosim pekne lze to pouzit i na otravne mouchy i komary? zabije je to? a taky na stinky, svaby, mravence? diky, p.

zabije to aj tie cinske mrchy- lienky ( berusky)? niekde som cital, ze by malo pomoct.

Dobrý den, Je pro venkovní použití? Lze použít i v blízkosti ovoce/ zeleniny? Lze použít v době sklizně? V jakém rozmezí je ochranná lhůta? Jaká je třída bezpečnosti pro včely? Předem děkuji za odpovědi

Diskusia a poradňa k RAID Max proti lietajúcemu hmyzu 300 ml
Príslušenstvo pre RAID Max proti lietajúcemu hmyzu 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RAID Max proti létajícímu hmyzu 300 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií