Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Aplikace

REDKEN Quick Dry Spray 400 ml

Zobraziť katalóg
REDKEN Quick Dry Spray 400 ml
Sprej na vlasy – ochranný, pre ženy, na nepoddajné a krepaté vlasy, extra silná fixácia, pre väčší objem, pre väčší lesk, objem 400 ml - 37,25 €/1 l
Kód:  KSVL2628 Produktové číslo:  3474636335893

REDKEN Quick Dry Spray 400 ml

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.


Lak na vlasy Quick Dry 18 poskytne vašim vlasom rýchloschnúcu a ultra silnú fixáciu. Bohaté zloženie laku dodá vlasom hydratáciu a spoľahlivo ich ochráni pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Po nanesení je lak veľmi rýchlo suchý a okamžite vlasy spevní. Poskytne kontrolu poletujúcim vlasom a ochráni ich aj pred vlhkosťou a nepriazňou počasia. Spevnite svoj účes kvalitným a spoľahlivým lakom!

Ultra silná fixácia laku Quick Dry 18 spoľahlivo udrží váš účes pod kontrolou a ponechá pritom vlasom prirodzenú pružnosť. Lak vlasy spevní, dodá im lesk a jedinečným spôsobom ich prevonia. Prípravok sa dobre rozčesáva a nezanecháva vo vlasoch zvyšky. Perfektne skrotí neposlušné vlasy, zabráni ich poletovaniu a dodá im pružnú a prirodzenú fixáciu. Kúpte si lak na vlasy, ktorý zasychá okamžite!

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.

Použitie:
Nanášajte na suché vlasy zo vzdialenosti 30 cm. Pre úpravu jednotlivých pramienkov vlasov aplikujte lak od korienkov ku končekom a potom vytvarujte.

Objem:
400 ml


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Typ produktu
Lak Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ vlasov
Nepoddajné a krepovité Hotovo!
Objem
400 ml Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Typ

Typ produktu
Lak Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Nepoddajné a krepovité Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie
Extra silná fixácia Hotovo!

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred
Nemá ochrannú funkciu Hotovo!

Účinok

Účinok
Lesk, Objem Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REDKEN Quick Dry Spray 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REDKEN Quick Dry Spray 400 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REDKEN Quick Dry Spray 400 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií