Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

ReNu MultiPlus 360 ml

Zobraziť katalóg
ReNu MultiPlus 360 ml
5,0 98 hodnotení
Roztok
Kód:  CLEA103

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ReNu MultiPlus 360 ml

BAUSCH+LOMB je jedna z najznámejších a najuznávanejších firiem v oblasti starostlivosti o zdravie ľudí na svete. Ponúka pestrú paletu produktov, ktoré vám spríjemnia a skvalitnia život. Medzi najdôležitejšie časti portfólia patria aj kontaktné šošovky a prípravky na starostlivosť o ne. Prioritou BAUSCH + LOMB je uvádzať na trh stále modernejšie prípravky a technológie. Z tejto snahy potom ťaží každý zákazník tejto renomovanej spoločnosti.

Viacúčelový roztok s obsahom hydranátu je určený pre komplexnú starostlivosť o všetky druhy kontaktných šošoviek. Nielen, že šošovky oplachuje a dezinfikuje, ale aj hydratuje a stará sa o odstraňovanie usadených proteínov a lipidov. Roztok obsahuje okrem iných látok aj kyselinu boritú, vďaka čomu je ideálne vyrovnávané narušené pH. Nevyhnutný poloxamine sa potom stará o odstránenie vonkajších zvyškov bunkových tkanív.

Objem:
360 ml

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, používá někdo tento roztok na kontaktní čočky značky Cooper Vision - Biofinity. Případně jestli jo mohu použít. Děkuji moc za radu.

Dobry den, kedze mate BLACK FRIDAY akciu, tak si nemozem kupit viacero tychto roztokov (hoc aj za povodnu cenu)? To myslite vazne???? V.

Diskusia a poradňa k ReNu MultiPlus 360 ml
Príslušenstvo pre ReNu MultiPlus 360 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ReNu MultiPlus 360 ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií