AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

REVLON Uniq One All In One Conditioning Shampoo 1 l

Zobraziť katalóg
REVLON Uniq One All In One Conditioning Shampoo 1 l
4,9 7 hodnotení
Šampón pre ženy, typ vlasov: normálne, účinok: hydratácia, hladký účes a regenerácia, zloženie: S vitamínmi - 26,90 €/1 l
Kód:  KSVL2346 Produktové číslo:  8432225059020
REVLON Uniq One All In One Conditioning Shampoo 1 l Predaj skončil

REVLON Uniq One All In One Conditioning Shampoo 1 l

Šampón REVLON Uniq One Nettopy Conditioning Shampoo je jedinečný v tom, že umýva vlasy a pokožku hlavy a navyše je chráni a hydratuje. Vašim vlasom dodáva nádhernú hladkosť a hodvábny vzhľad. Zabraňuje kučeraveniu vlasov a tým uľahčuje rozčesávanie aj úpravu vášho účesu. Posilňuje vlasy a zlepšuje ich pružnosť. Pravidelným používaním prípravku REVLON Uniq One Nettopy Conditioning Shampoo zabránite štiepeniu a poškodzovaniu vašich vlasov. Neváhajte a doprajte si pôžitok z pocitu hladkých, pružných vlasov a hodvábneho vzhľadu vášho účesu.

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.

Použitie:
Naneste a jemne votrite do mokrých vlasov. Nechajte pár minút pôsobiť. Následne dôkladne opláchnite vodou.

Objem:
1 000 ml
 

Zloženie:
Water (Aqua/EAU), Ammonium Lauryl Sulfate, Capryl/Capramidopropyl Betaine, Di-PPG-2 Myreth-10 Adipate, PEG-150 Distearate, Isosteramide MIPA, Decyl Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-3 Distearate, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Disodium 2-Sulfolaurate, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Sodium Chloride, Panthenol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Polyquaternium-7, Phospholipids, Glyceryl Laurate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Triethanolamine, Disodium EDTA, Ceteareth-7, Ceteareth-25, Glycolipids, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Cocodimonum Hydroxypropyl Hydrolysed Keratin, Benzophenone-4, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifické zloženie
S vitamínmi Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Hydratácia, Uhladenie, Regenerácia Hotovo!
Typ vlasov
Normálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S vitamínmi Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia, Uhladenie, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Normálne Hotovo!

Objem

Objem
1 000 ml Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: REVLON Uniq One 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REVLON Uniq One All In One Conditioning Shampoo 1 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVLON PROFESSIONAL Uniq One All In One Conditioning Shampoo 1000 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVLON Uniq One All In One Conditioning Shampoo 1 l.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií