Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

REXONA Men Active Shield 150 ml

Zobraziť katalóg
REXONA Men Active Shield 150 ml
4,9 11 hodnotení
Antiperspirant – pánsky, v spreji, na všetky typy pokožky, objem 150ml - 24,67 €/1 l
Kód:  DEO027 Produktové číslo:  8710908333835 Stránky výrobcu

REXONA Men Active Shield 150 ml

Mimoriadne výkonný antiperspirant - dezodorant v spreji pre mužov. Perfektne chráni proti poteniu aj zápachu. Predstavuje vynikajúcu ochranu aj v najvypätejších momentoch. Vďaka patentovanej technológii Motionsense reaguje priamo na pohyb a preto vždy poskytne dlhotrvajúcu ochranu proti nepríjemnému zápachu aj poteniu. Súčasne tiež zamedzuje zápachu pochádzajúceho od baktérií. V tomto dezodorante nájdete spojenie špičkovej technológie a nevšednú precíznosti.

Rexona vás nezradí

  • Mimoriadna účinnosť proti zápachu a tvorbe potu
  • Technológia Motionsense - čím viac pohybu, tým vyššia účinnosť
  • Vynikajúca ochrana aj proti zápachu od baktérií
  • Svieža vôňa
  • Neobsahuje alkohol

Motionsense

Patentovaná technológia, vďaka ktorej váš dezodorant "spozná" ako intenzívne sa pohybujete. Ide o systém unikátnych mikrokapsúl obsiahnutých v antiperspirante, ktoré sa z povrchu podpazušia pozvoľne uvoľňujú. a to o to viac, čím ste aktívnejší. Pri pohybe dochádza k ich prelomeniu, čím sa uvoľňuje vôňa. Vďaka tomu začína antiperspirant pôsobiť v tú správnu chvíľu - teda už pred začiatkom potenia.

Použitie

Aplikujte denne na pokožku v podpazuší. Ak získate pocit slabnutia účinku, jednoducho aplikáciu opakujte. Vhodný pre všetky typy pokožky.

Zloženie:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 butyl ether, Parfum, Disteardimonium hectorite, BHT, Propylene carbonate, Caprylic/capric triglyceride, Gelatin crosspolymer, Cellulose gum, Sodium benzoate, Hydrated silica, Voda, Sodium starch octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrolysed corn starch, Silica, Alpha-Isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REXONA Men Active Shield 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REXONA Men Active Shield 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REXONA Men Active Shield 150 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií