PET AD homeoffice

REXONA Men Cobalt Duopack

Zobraziť katalóg
REXONA Men Cobalt Duopack
Kozmetická sada – obsahuje: Rexona Men Cobalt sprchový gél 250ml + Rexona Men Cobalt Dry antiperspirant sprej pre mužov 150ml
Kód:  SG444 Produktové číslo:  8584057006595 Stránky výrobcu

REXONA Men Cobalt Duopack

Vďaka pánskej kozmetickej súprave Rexona Men Cobalt Duopack sa budete cítiť skvele po celý deň. Najlepšie ho odštartujete rannou sprchou s gélom 2 v 1, ktorý vás nabije sviežou energiou, vďaka čomu budete mať na všetky výzvy dňa dostatok energie. Nezaskočia vás ani nečakané situácie. S antiperspirantom v spreji si totiž udržíte príjemný pocit bez potenia až po dobu 48 hodín. Príjemnou vôňou Rexona Men, ktorá vás jemne obklopí, si získate aj pozornosť žien vo vašom okolí.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy Rexona Men Cobalt Duopack

  • Sprchový gél 2 v 1 môžete použiť na telo i vlasy
  • Gél je vhodný na ranné osvieženie
  • REXONA Men Cobalt obsahuje mentol
  • Produkt je možné kombinovať s antiperspirantom
  • Pánsky antiperspirant je v spreji
  • Zabraňuje poteniu a vzniku nežiaduceho zápachu
  • Technológia MotionSense reaguje na váš pohyb
  • Poskytuje dlhotrvajúcu sviežu vôňu
  • Ochrana proti poteniu až 48 hodín

Dobite sa energiou s gélom Rexona

So sprchovým gélom Rexona Men Cobalt nebude ranné prebudenie už nikdy problém. Zažite maximálne ranné osvieženie, ktoré tento sprchový gél značky Rexona ponúka. Je navrhnutý tak, aby vám dodal silu a energiu už počas vašej rannej sprchy. Hlavnou zložkou tohto gélu je mentol, ktorý vás ihneď rozhýbe a príjemne prebudí. Sprchový gél Rexona Men Cobalt 2 v 1 je pre vaše pohodlie možné použiť tiež ako šampón.

Hlavné zložky:
Mentol ponúka maximálne osvieženie pre váš deň.

Aplikácia:
Sprchový gél naneste na navlhčenú pokožku, potom umyte vaše telo a po umytí gélom ho dôkladne opláchnite. V prípade kontaktu gélu s očami ich okamžite vypláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Parfum, Sodium chloride, Benzophenome-4, Citric acid, Cocamide MEA, Disodium EDTA, Glycerin, Menthol, Polyquaternium-7, PPG-6, Sodiumbenzoate, Citronellol, Linalool, CI 17200, CI 42090

Zostaňte s antiperspirantom Rexona v suchu

Rexona Men Cobalt Dry prináša vďaka technológii MotionSense veľmi efektívny boj proti poteniu a nepríjemnému zápachu pre veľmi aktívnych mužov. Navyše vás osvieži dlhotrvajúcou vôňou. Cobalt Dry je zárukou príjemného sviežeho pocitu a udrží vás v suchu počas celých 48 hodín. Najlepšie výsledky dosiahnete, ak budete sprej aplikovať večer pred spaním. Počas noci je totiž ideálna telesná teplota na vstrebávanie účinných látok, ktoré vás potom budú chrániť po celý ďalší deň.

Aplikácia:
Sprej aplikujte priamo na pokožku zo vzdialenosti 15 cm. Používajte len do podpazušia.

Zloženie:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 butyl ether, Parfum, Disteardimonium hectorite, BHT, Propylene carbonate, Caprylic/capric triglyceride, Gelatin crosspolymer, Cellulose gum, Sodium benzoate, Hydrated silica, Aqua, Sodium starch octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrolysed corn starch, Silica, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool

Balenie obsahuje:
1 sprchový gél Rexona Men Cobalt (250 ml)
1 antiperspirant v spreji Rexona Men Cobalt Dry (150 ml)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REXONA Men Cobalt Duopack
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REXONA Men Cobalt Duopack.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií