PET AP+ plus nový vizuál

RIO Blue Light Teeth Whitening

Zobraziť katalóg
RIO Blue Light Teeth Whitening
Lampa – na bielenie zubov za pomoci aktívneho modrého svetla a bieliaceho gélu, 3ks bieliaceho gélu
Kód:  RIO070a Produktové číslo:  RIO-DCWH6

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RIO Blue Light Teeth Whitening Predaj skončil

RIO Blue Light Teeth Whitening

Lampa RIO Blue Light Teeth Whitening je špeciálne vyvinutá pre bielenie zubov pomocou aktívneho modrého svetla a bieliaceho gélu. Táto jedinečná kombinácia svetla a gélu pomáha odstraňovať nežiaduce škvrny, ktoré vznikajú konzumáciou čaju, kávy a červeného vína. Odstraňuje tiež rôzne zafarbenia skloviny v dôsledku fajčenia a starnutia. Väčšina jedál a nápojov obsahujú farbivá, ktorá zanechávajú na bielej zubnej sklovine nepríjemné škvrny. Aj príliš tvrdé kefky spoločne s vekom a ďalšími faktormi môžu spôsobovať poškodzovanie zubnej skloviny, ktorá je potom náchylnejšia k tvorbe škvŕn. Používanie lampy je veľmi jednoduché, účinné a bezpečné. Vďaka malým rozmerom je vhodná aj pre cestovanie. Dokonalý pomocník pre krásny a zdravý chrup, ktorý je vizitkou každého človeka.

Kľúčové vlastnosti

  • Jedinečná kombinácia aktívneho modrého svetla a bieliaceho gélu
  • Účinné odstránenie škvŕn a zafarbenie
  • 3 ks bieliaceho gélu
  • Vhodné na doma i pri cestovaní
  • Jednoduché, rýchle a bezpečné použitie

Jedinečné ošetrenie

Prednosťou lampy Blue Light je jej jednoduché ovládanie ideálne pre domáce použitie a vkusný moderný dizajn. Ošetrenie je vhodné ako doplnok k štandardnej lekárskej zubnej starostlivosti, nenahrádza pravidelné kontroly u zubného lekára. Bieliacu súpravu nemožno použiť pre bielenie mostíkov, umelých zubov, zlatých zubov, koruniek, zubných protéz alebo výplní. Z hygienických dôvodov je prístroj určený len pre jednu osobu. Súčasťou súpravy je lampa na bielenie zubov
s časovačom, návod, lítiové batérie, 3 ks bieliaceho gélu a náustok pre bielenie.

Použitie:

  • vyčistite si zuby, naneste do náustku bieliaci gél, vložte si náustok do úst a zakusnite
  • zapnite prístroj, modré svetlo pobeží po dobu 10 minút a potom sa automaticky vypne
  • po dokončení bielenia vyberte náustok z úst a vytiahnite ho z prístroja, vypláchnite ústa aj náustok pod teplou tečúcou vodou
 
 
Poznámka:
» Všetky infralampy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIO Blue Light Teeth Whitening Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO Blue Light Teeth Whitening. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIO Blue Hell Teeth Whitening. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIO Blue Hell Teeth Whitening. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RIO Blue Light fogfehérítő.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií