Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Aplikace

RIO UV Nails Extensions Compact

Zobraziť katalóg
RIO UV Nails Extensions Compact
5 1 hodnotení
Lampa – UV, na nechty na nohách i rukách, nebráni rastu vlastných nechtov pod umelými alebo pod gélom, 2× AA (nie je súčasť balenia)
Kód:  RIO055b Produktové číslo:  RIO-UVLB

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RIO UV Nails Extensions Compact Predaj skončil

RIO UV Nails Extensions Compact

Lampa RIO UV Nails Extensions Compact je profesionálna sada špeciálne určená na predlžovanie nechtov. V sade s bohatým príslušenstvom nájdete všetko potrebné na vytvorenie prirodzene vyzerajúcich dlhých nechtov, elegantnej francúzskej manikúry či na impozantný vzhľad nechtov. A to všetko pohodlne z vášho domova, nemusíte chodiť do drahého kozmetického salónu. Predĺžené a krásne upravené nechty vám vydržia dlhú dobu. Gélové nechty umožňujú voľný rast vašich vlastných nechtov. Pomocou sady upravíte vzhľad nechtov nielen na rukách, ale aj na nohách. UV lampa na nechty je skvelým pomocníkom pre nádherne upravené nechty, ktoré sú vizitkou každého človeka.

Hlavné prednosti

  • Profesionálna sada na predlžovanie nechtov
  • UV lampa
  • Bohaté príslušenstvo
  • Vhodné na nechty na rukách i nohách
  • Vhodné na cestovanie

Jedinečné vlastnosti lampy RIO UV

Nanesením gélu na vlastné nechty dôjde k vytvoreniu silnej a ochrannej vrstvy, ktorá nechty chráni pred štiepením a lámaním. Možno tiež aplikovať vrstvu vysokého lesku, ktorý predĺži životnosť laku a zabraní odštiepeniu nechtu. Lampa RIO UV má moderný kompaktný dizajn, je vhodná aj na cestovanie. Môžete si dokúpiť adaptér a používať ju pomocou napájania zo siete. Súčasťou balenia je inštruktážne DVD, na ktorom je podrobne predvedený celý postup aplikácie. Kúpte si túto špičkovú sadu pre krásny a prirodzený vzhľad vašich nechtov.

Obsah sady:

  • UV lampa
  • Klieštiky na nechty
  • Materiál na vytváranie gélových nechtov
  • Batéria 2× AA

Poznámka:
» Všetky sady na manikúru a pedikúru
» Všetky pedikúry
» Všetky manikúry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIO UV Nails Extensions Compact Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO UV Nails Extensions Compact. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIO UV Extensions Kompakt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIO UV Extensions Kompakt.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií