Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AP+ plus nový vizuál

Britax Römer Kidfix XP SICT Black, Black Marble 2017

Zobraziť katalóg
Britax Römer Kidfix XP SICT Black, Black Marble 2017
5 1 hodnotení
Autosedačka — pre deti 15-36 kg, technológia SICT poskytuje špičkovú ochranu proti bočnému nárazu a je teraz nastaviteľná, hlboké, mäkko čalúnené bočnice, zabezpečená systémom ISOFIX, 3-bodový bezpečnostný pás
Kód:  BABY5931 Produktové číslo:  BR16343F_Black Marble
Britax Römer Kidfix XP SICT Black, Black Marble 2017 Predaj skončil

Britax Römer Kidfix XP SICT Black, Black Marble 2017

S autosedačkou Römer Kidfix XP SICT Black, Black Marble 2017 bude každý malý človiečik počas cestovania autom v bezpečí. Sedačku jednoducho nastavíte podľa potrieb dieťaťa, ale tiež podľa vášho vozidla. Je určená pre váhovú skupinu od 15 do 36 kg, pre ktorú bol nastavený nový bezpečnostný štandard, ktorý pri čelnom náraze odvedie až 30% energie z oblasti krku dieťaťa. O skvelú ochranu pri bočnom náraze sa postará technológia Adjustable Side Impact Cushion Technology (SICT).

Kľúčové vlastnosti autosedačky Römer Kidfix XP SICT Black, Black Marble

  • Zaistite svojmu dieťaťu dostatočné bezpečie na cestách s čiernou autosedačkou Römer
  • Tá perfektne zabezpečí vaše dieťa pred prípadným čelným aj bočným nárazom
  • Vodiace prvky pásov zaistia správnu pozíciu trojbodového pásu a maximalizujú tak ochranu
  • Sedačku je možné nastaviť do niekoľkých naklápacích polôh
  • Čalúnené bočnice sa starajú ako o bezpečnosť, tak aj o vysoký komfort
  • Operadlo v tvare V sa skvele prispôsobí vývoju vášho dieťaťa
  • Sedačka ponúka systém ISOFIX aj v prípade, že sa práve nepoužíva
  • Vhodná pre deti od 15 do 36 kg
  • Umiestnenie po smere jazdy
  • Minimálna výška: 67 cm
  • Maximálna výška: 85 cm
  • Hmotnosť: 7,2 kg

Jednoducho upevníte k sedadlu

Ak cestujete s deťmi, potom určite oceníte tohto výborného pomocníka v podobe autosedačky Römer, ktorá sa skvele hodí pre deti od 15 do 36 kg, čo zodpovedá zhruba veku od 4 do 12 rokov. Sedačka sa umiestňuje v smere jazdy a veľmi ľahko ju upevníte k sedadlu vášho automobilu. Má intuitívne umiestnené vodiace prvky pásov, ktoré zaistia správnu pozíciu trojbodového pásu v aute. Nechýba ani systém ISOFIX, ktorý funguje aj v prípade jej nepoužívania. Ak dieťa nesedí v sedačke, potom ju nie je potrebné odnímať alebo inštalovať. Indikátory inštalácie vám pomôžu určiť, či je autosedačka správne nainštalovaná. 

Sedačka sa prispôsobí detskému vývoju

Autosedačka poskytne vašej ratolesti pocit bezpečia a istoty počas každej jazdy v aute. Má nastavený nový bezpečnostný štandard, ktorý odvedie pri čelnom náraze až 30% energie z oblasti krku dieťaťa. Pred bočným nárazom perfektne ochráni technológia SICT, ktorá je teraz nastaviteľná. Možno ju použiť na strane najbližšie ku dverám, a tak je uvoľnené miesto pre ďalších cestujúcich. O komfort dieťaťa sa stará kvalitné čalúnenie, ale tiež jednoduché polohovanie. Sedačku možno ľahko sklopiť, čo umožní každému malému cestovateľovi pohodlný spánok. Operadlo má tvar V, teda sa skvelo prispôsobí rastu a vývoju vášho dieťaťa. Hlavová opierka aj vodiace prvky sú výškovo nastaviteľné, sedačka s dieťaťom teda porastie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, lze ochrana pasu prehodit z leve strany na pravou? Duvod je, ze bezpecnostni pas je umisten u pravych zadnich dveri. Sedacku chci umistit za predni sedadlo spolujezdce, dekuji.

Lze tuto sedačku umístit do auta bez isofix? Tedy klasicky pásem?

Diskusia a poradňa k Britax Römer Kidfix XP SICT Black, Black Marble 2017
Príslušenstvo pre Britax Römer Kidfix XP SICT Black, Black Marble 2017
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Britax Römer Kidfix XP SICT Black - Black Marble, 2017.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií