AD homeoffice PET

Britax Römer SAFEFIX PLUS 2016, Cosmos Black

Zobraziť katalóg
Britax Römer SAFEFIX PLUS 2016, Cosmos Black
5 1 hodnotení
Autosedačka pre deti 9 - 18kg, ISOFIX, 5-bodový bezpečnostný pás, podporná noha, nastaviteľná hlavová opierka a vodiace prvky, niekoľko sklápacích polôh, odnímateľný poťah, čierna
Kód:  BABY0143 Produktové číslo:  BR16910S_COSMOS BLACK
Britax Römer SAFEFIX PLUS 2016, Cosmos Black Predaj skončil

Britax Römer SAFEFIX PLUS 2016, Cosmos Black

Veľmi bezpečná autosedačka je určená pre deti od 9 - 18 kg pre použitie v smere jazdy. Ponúka vysoký komfort a optimálnu ochranu tela zo všetkých strán. Systém Römer ISOFIX spája autosedačku s kotviacimi bodmi ISOFIX vo vozidle. Sedačka navyše disponuje podpornou nohou, ktorá zabraňuje preklopeniu, zmierňuje pohyb dieťaťa smerom vpred a znižuje hodnoty zaťaženia v prípade nehody. Integrovaný päťbodový pás zaisťuje pevné pripútanie s nastavovaním jedným zatiahnutím pásu. Bočná ochrana je zaručená hlbokými a mäkko tvarovanými bočnicami. Určite oceníte aj niekoľko sklápacích polôh pre pohodlie dieťaťa, indikátory správneho zapojenia aj nainštalovania a možnosť prania poťahu. Doprajte deťom bezpečie a zároveň pohodlie pri jazde s touto perfektnou autosedačkou Römer. 

Hlavné prednosti

  • Systém ISOFIX
  • 5-bodový bezpečnostný pás
  • Podporná noha
  • Hlboké a mäkko tvarované bočnice
  • Indikátory správneho zapojenia a nainštalovania
  • Niekoľko sklápacích polôh

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdali je možné sedačku připevnit mimo isofixu také klasicky bezpečnostními pásy. Ta samá sedačka z roku 2016 toto ještě umožňovala, avšak v popisku u této z roku 2017 tuto možnost již nevidím. Děkuji za odpověď. IR

Dobrý den, dne 17.11.2017 jsem položila otázku, bohužel mi do dnešního dne žádný odborník Alza.cz neodpověděl. Tento produkt jsem měla již objednaný, ale počítala jsem s reakcí, proto jsem musela objednávku nechat propadnout. Tu samou otázku jsem dnes položila též odborníkům na konkurenčním shopu, kdo odpoví dříve, tam to koupím, už mi dochází trpělivost a Vánoce se blíží. Děkuji za pochopení.

Diskusia a poradňa k Britax Römer SAFEFIX PLUS 2016, Cosmos Black
Príslušenstvo pre Britax Römer SAFEFIX PLUS 2016, Cosmos Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Britax Römer SAFEFIX PLUS 2017, Cosmos Black.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií