AlzaPlus+ drogerie MPLA318265

SALCURA Bioskin Junior Bath Milk 300 ml

Zobraziť katalóg
SALCURA Bioskin Junior Bath Milk 300 ml
Pena do kúpeľa - mlieko
Kód:  TM235 Produktové číslo:  5060130032383
SALCURA Bioskin Junior Bath Milk 300 ml Predaj skončil

SALCURA Bioskin Junior Bath Milk 300 ml

Mlieko do kúpeľa Salcura Bioskin Junior Bath Milk sa stará o citlivú pokožku detí od troch mesiacov so sklonom k tvorbe ekzému a suchosti pleti. Vyniká svojím prírodným, hydratačným a nemastným zložením, ktoré obsahuje 98% prírodných zložiek. Výživné mlieko suchú pokožku upokojuje, zjemňuje a šetrne čistí. Navodzuje príjemný a uvoľňujúci zážitok z kúpeľa. Jeho zloženie je obohatené o esenciálne oleje z harmančeka a levandule, ktoré fungujú aj ako aromaterapia a pomáhajú deťom lepšie zaspať. Prípravok neobsahuje umelú parfumáciu, steroidy, parafín, parabény, lanolín, laurylsulfát sodný a žiadne ďalšie zložky, ktoré sú nevhodné pre citlivú alebo problematickú pokožku.

Účinné látky:

  • Nechtík vyniká svojimi uzdravujúcimi a osviežujúcimi účinkami, uzdravuje pokožku a ochladzuje
  • Harmanček s protizápalovými a upokojujúcimi účinkami upokojuje pleť
  • Levanduľa pôsobí antibakteriálne a vyvažuje citlivú pokožku

Použitie:
Nalejte 2 až 3 viečka prípravku do vlažnej vody do vane pred kúpaním. Na suchú pleť nie je vhodná príliš horúca voda, ktorá môže pokožku ešte viac vysušiť a tým zhoršiť jej podráždenie. Z tohto dôvodu by sa mali deti s ekzémom kúpať maximálne dvakrát až trikrát týždenne.


Zloženie:

Aqua, Aloe Vera (Aloe barbedensis), Soyabean (Glycine max oil), PEG-7 Glyceryl Caprylate, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Ceteareth 20, English Lavender Essential Oil (Lavandula officinalis oil), Roman Chamomile Essential Oil (Anthemis nobilis oil), Marigold Essential Oil (Calendula officinalis), Phenoxyethanol, Carbomer, Sodium Hydroxymethyl Glycinate, Linalool

 

Parametre a špecifikácia

Objem
300 ml Hotovo!
Parfumovanie
Bez parfumovania Hotovo!
Typ prípravku
Pena Hotovo!
Balenie
Klasické Hotovo!

Objem

Objem
300 ml Hotovo!

Parfumácia

Parfumovanie
Bez parfumovania Hotovo!

Typ prípravku

Typ prípravku
Pena Hotovo!

Balenie

Balenie
Klasické Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SALCURA Bioskin Junior Bath Milk 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SALCURA Bioskin Junior Bath Milk 300 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií