AlzaPlus+ děti Protiplnění

SALCURA Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream 50 ml

Zobraziť katalóg
SALCURA Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream 50 ml
Detský telový krém – prírodný krém na extrémne suchú pokožku so sklonmi k ekzému, vhodný pre deti od 3 mesiacov
Kód:  BABY6400 Produktové číslo:  5060130032239

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SALCURA Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream 50 ml Predaj skončil

SALCURA Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream 50 ml

Ľahký detský krém SALCURA Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream s objemom 50 ml s rýchlym upokojujúcim účinkom prináša úľavu v akútnych štádiách suchých kožných ťažkostí. Účinne sa stará o extrémne suchú pokožku so sklonmi k ekzému, lupénke a rôznym druhom dermatitíd, ako je ružovka či seborea. Veľkou prednosťou je jeho zloženie obsahujúce 96 % prírodných látok. Nemastná textúra nezanecháva škvrny. Prípravok je vhodný pre deti už od 3 mesiacov. Neobsahuje žiadne steroidy ani agresívnu chémiu, ktorá by pokožku ešte viac dráždila. Môžete ho tak na rozdiel od steroidných krémov používať bez obmedzenia, a to na telo i tvár. 

Aktívne látky:

  • Ľanové semienko pomáha redukovať začervenanie a zápal
  • Borák lekársky udržuje pokožku hydratovanú
  • Zeolit ??eliminuje voľné radikály

Kľúčové vlastnosti prírodného detského krému SALCURA Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream

  • Rýchly upokojujúci účinok
  • Prináša úľavu v akútnych štádiách suchých kožných ťažkostí
  • Stará o extrémne suchú pokožku so sklonmi k ekzému
  • Obsahuje 96 % prírodných látok
  • Možno používať bez obmedzenia na telo i tvár
  • Vhodný pre deti už od 3 mesiacov

Použitie:
Aplikujte ľahký detský krém SALCURA Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream na postihnutú oblasť tela a tváre podľa potreby, kým sa jej stav nezlepší. Ideálne krátko po použití denného vyživujúceho spreja.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Linseed/Flaxseed (Linum usitatissimum seed oil), Urea, Cetearyl Alcohol, Olive (Olea europaea fruit oil), Zeolite (minerals), Cetearyl Glucoside, Starflower Essential Oil (Borago officinalis leaf extract), Castor (Ricinus communis seed oil), Jojoba Essential Oil (Simmondsia chinensis seed oil), Phenoxyethanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Echium (Echium plantagineum seed oil), Palmarosa Essential Oil (Cymbopogon martini oil), English Lavender Essential Oil (Lavandula angustifolia oil), Rose Geranium Essential Oil (Pelargonium graveolens oil), Damask Rose Flower Water (Rosa damascena flower water), Citronellol, Geraniol, Phenethyl Alcohol, Linalool

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SALCURA Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SALCURA Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream 50 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií