Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie AlzaBoxy Q1

SALCURA BIOSKIN ZEODERM SKIN Repair Moisturizer 50 ml

Zobraziť katalóg
SALCURA BIOSKIN ZEODERM SKIN Repair Moisturizer 50 ml
Telový krém - hydratačný, 99% prírodný. - 219,80 €/1 l
Kód:  TM018b Produktové číslo:  5060130033106

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SALCURA BIOSKIN ZEODERM SKIN Repair Moisturizer 50 ml Predaj skončil

SALCURA BIOSKIN ZEODERM SKIN Repair Moisturizer 50 ml

Krém Salcura Bioskin Zeoderm Extra pre pleť tváre aj pokožku celého tela je ideálnym prípravkom na ošetrenie všetkých typov pleti náchylných k ekzémom, lupienkam, vyrážkam a iným typom dermatitíd. Neobsahuje žiadne umelé zložky, takže je šetrná voči citlivej pokožke. Možno ho na pleť nanášať opakovane bez obáv z jej podráždenia.

Pre svoje vysoko hydratačné účinky je ideálnym v starostlivosti o suchú a popraskanú pokožku, ktorú ihneď regeneruje a zmierňuje svrbenie či pálenie pokožky. Eliminuje tiež začervenanie a riziko vzniku zápalu. Je vhodným pre použitie v tehotenstve.

Jednotlivé zložky krému boli vyvíjané s najvyšším ohľadom na citlivú pokožku. Vďaka tomu je krém bohatý na prírodné výťažky, ktoré vykazujú maximálnu účinnosť v boji proti nepríjemnému poškodeniu pokožky celého tela. Ľanový olej znižuje začervenanie a lieči zápal, zeolit ??eliminuje vznik voľných radikálov, borák pomáha udržať vlhkosť vnútri pokožky. Krém obsahuje aj prírodné minerály v nano podobe nesúci označenie ZeomaZ. ZeomaZ bol patentovaný a klasifikovaný ako zdravotnícky produkt triedy 1 pre starostlivosť o pleť. Jeho hlavný účinok spočíva v rýchlej a účinnej schopnosti hĺbkovej regenerácie a hydratácie pokožky.

Hlavné výhody krému

  • Vhodné na ošetrenie poškodenia kože všetkých typov pleti
  • So svojou patentovanou zložkou ZeomaZ rýchlo a účinne regeneruje a hydratuje poškodenú pokožku
  • Obsahuje prírodné výťažky a zložky
  • Vhodná pre citlivú pokožku a pokožku okolo očí
  • Znižuje začervenanie, lieči zápal, zmierňuje svrbenie a pálenie pokožky
  • Objem: 50 ml

Použitie

Aplikujte 3-4-krát denne na postihnuté miesto a masírujte do kože. Po ošetrení akútneho poškodenia pokožky postačuje aplikácia produktu podľa potreby. Odporúčame používať krém aspoň 2 - 3-krát týždenne.  Rýchlo sa vstrebáva, nelepí a hlboko hydratuje už pri prvom použití. 

Zloženie

Aqua, Glycerin, Urea, Linseed Oil, Cetearyl Alcohol, Olive Oil, Zeolite, Cetearyl Glucoside, Starflower Essential Oil, Castor Oil, Jojoba Essential Oil, Phenoxyethanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Ethylhexlglycerin, Caprylyl Glycol, Palmarosa Essential Oil, Lavender Essential Oil, Damsk Rose Flower Water, Citronellol, Geraniol, Phenethyl Alcohol, Linalool.

 

Parametre a špecifikácia

Objem
50 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Proti vráskam Hotovo!
Vek
Pre všetky vekové kategórie Hotovo!
Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Proti vráskam Hotovo!

Vek

Vek
Pre všetky vekové kategórie Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SALCURA BIOSKIN ZEODERM SKIN Repair Moisturizer 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SALCURA BIOSKIN ZEODERM SKIN Repair Moisturiser 50 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií