Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Protiplnění

SALOOS Extra Bio Arganový olej 50 ml

Zobraziť katalóg
SALOOS Extra Bio Arganový olej 50 ml
4,7 41 hodnotení
Masážny olej – s vysokým obsahom nenasýtených mastných kyselín a vitamínu E; má výnimočné antioxidačné vlastnosti; vyživuje, hydratuje a regeneruje všetky typy pleti - 213,80 €/1 l
Kód:  KSTE772 Produktové číslo:  8594031323655 Stránky výrobcu

SALOOS Extra Bio Arganový olej 50 ml

Ak túžite mať vo svojej kozmetickej taštičke niečo naozaj vzácne, doprajte si luxusnú starostlivosť v podobe SALOOS Bio Arganového oleja. Tento vzácny olej s neobvykle vysokým obsahom prírodného vitamínu E má antioxidačné účinky a chráni pleť pred voľnými radikálmi. Poskytuje hydratáciu a výživu všetkým typom pleti. Je vhodný na vrásky, proti predčasnému starnutiu pokožky a priaznivo pôsobí aj na vysušenú či problematickú pokožku alebo na pleť so sklonom k začervenaniu. Arganový olej si hravo poradí aj so starostlivosťou o strie a pokožku podráždenú po holení.

Kľúčové vlastnosti SALOOS Bio Arganového oleja 50 ml

  • Veľmi vzácny olej s antioxidačnými účinkami
  • Vhodný pre všetky typy pleti
  • Čisto prírodný olej lisovaný za studena
  • Chráni pokožku pred voľnými radikálmi
  • SALOOS Bio Arganový olej bojuje proti predčasnému starnutiu pleti
  • Skvelý na pokožku so sklonom k tvorbe strií
  • Stará sa o pleť po holení

Tekuté zlato pre vašu pleť

Arganový olej je známy tiež ako marocké zlato a tamojšie ženy ho používajú doslova od hlavy až k pätám. Skvele regeneruje vlasové vlákna, je vynikajúci na starostlivosť o jemné očné okolie, zvláčňuje pokožku celého tela a navracia jej mladistvý vzhľad. Tento výnimočný olej vašu pleť vyživí do hĺbky a vďaka jeho silným hojivým vlastnostiam si budete pripadať ako znovuzrodená.

Použitie SALOOS Bio Arganového oleja

Primerané množstvo oleja jemne vmasírujte do pokožky tela, do vlasov, či na nechty a nechajte vstrebať. Arganový olej môžete použiť aj ako olej do kúpeľa alebo môžete pridať pár kvapiek do svojho obľúbeného šampónu či krému.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Produktové línie: SALOOS Bio tělový olej 50 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SALOOS Extra Bio Arganový olej 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SALOOS Extra Bio Arganový olej 50 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SALOOS Extra Bio Argánolaj 50 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií